Mikodrom

3. 9. 2023 / Bohumil Kartous

čas čtení 1 minuta

Ve filmu More Miko režiséra Robin Kvapil je pro mě jednou z nejlepších scén, když se Jarda baví s komunistickým europoslancem, který ho zahrnuje svými národně socialistickými bludy o imigraci (haha, komouš..) a Jarda mu říká: “Já bych si s Vámi moc rád povídal, jenže musím jet nakládat do Budvaru”.
Napadlo mě pak u piva, že když Jarda musí pracovat, bude si zvát hosty na rozhovory k sobě do kamionu.


A tak vznikl Mikodrom.

V kamionu už seděli lidé jako Otakar Foltýn, Dana Drábová, Vít Rakušan nebo Nora Fridrichova, přičemž velmi brzy si na místo závozníka sednou Janek Rubes, Klára Laurenčíková a už příští týden Michal Pixa z Visacího zámku. No a pak mnoho dalších.

My jsme to pojali jinak. Tentokrát jsem byl moderátorem já a Jarda odpovídal. Je to speciál, takže místo vážných témat jsme se bavili spíše o Jardových zážitcích z cest. Zejména Rusko je prostě nekonečnou zásobárnou absurdit.

Nenechtejte si to ujít, brzy najdete ukázku na kanálu Mikodrom na YouTube. Plné verze Jardových rozhovorů z kamionu jsou na HeroHero. Ideální, pokud chcete sobě nebo někomu z blízkých dopřát něco výjimečného v záplavě fádních talkshow a podcastů a podpořit Jardu v jeho misi.

0
Vytisknout
5191

Diskuse

Obsah vydání | 5. 9. 2023