Neuvěřitelná sprosťárna britského státu - za níž nese odpovědnost Theresa Mayová

18. 4. 2018

čas čtení 1 minuta

 

Britské ministerstvo vnitra v roce 2010 skartovalo veškerou imigrační dokumentaci o příchodu lidí z Karibiku do Británie v padesátých a v šedesátých  letech a pak začalo sdělovat lidem, kteří od ministerstva vyžadovali potvrzení, kdy do země přijeli, že "žádné takové informace tedy nemáme". Dokumentace  byla skartována přesto, že i samotní pracovníci ministerstva vnitra varovali, že to znemožní občanům z Karibiku potvrdit své právo na trvalý pobyt v Británii. 

Dokumentace o tom, kdy imigranti z Karibiku přišli do Británie, je klíčově důležitá, protože britský imigrační zákon z roku 1971 dal těmto všem těmto lidem, kteří se do té doby usadili v Británii, právo trvalého pobytu v zemi.

Dokumentace o jejich příjezdu do Británie v padesátých a šedesátých letech byla ministerstvem vnitra skartována v době, kdy byla ministryní vnitra mstivá, omezená a zlá nynější premiérka Theresa Mayová. 


Když sledujeme neuvěřitelnou nekompetentnost, nemluvě o nelidskosti dnešní britské vlády ohledně jejího přístupu ke karibské generaci imigrantů Windrush, můžeme vážně důvěřovat téhle kabale ohledně něčeho tak složitého, jako je brexit?



0
Vytisknout
7840

Diskuse

Obsah vydání | 24. 4. 2018