Nevzrušují mě ani tak irelevantní protesty ultrapravice a ultralevice, podporující vraha Asada, jako nezájem celého Západu

18. 4. 2018 / Jan Čulík

čas čtení 1 minuta

Ač jsou samozřejmě postoje ultrapravicových i ultralevicových aktivistů, podporujících či přehlížejících Asadovy děsivé a obrovské zločiny, naprosto obscénní, rád bych podotkl, že mě daleko více znepokojuje dlouholetý, absolutní nezájem západních i světových politiků o trvalé a nestále se zhoršující masakrování nevinného civilního obyvatelstva v Sýrii Asadovými barelovými bombami, systematickým bombardováním nemocnic a zabíjením žen, mužů i dětí.  


Několik desítek Trumpových raket, vystřelených pečlivě tak, aby nenadělaly skoro žádné škody, a vystřelených až po jeho oznámení, že to udělá, takže Asad a Putin si mohli pečlivě uklidit všechny zbraně,  zřejmě včetrně chemických, je urážkou statisíců mrtvých, stejně jako je urážkou našeho lidství, když odmítáme pomoci syrským uprchlíkům a ignorujeme jejich zoufalství a  bolest. Hanba nám.

Tohle ignorujeme:

Země, v níž je např. podle Terezy Spencerové s Asadovým režimem všechno v pořádku:

(Obdivné výroky Tereze Spencerové ohledně Asadova režimu v Sýrii naleznete ZDE. Hodně to vypovídá o objektivitě některých českých "novinářů" a o tom, jak věcně vnímají realitu)




0
Vytisknout
7462

Diskuse

Obsah vydání | 24. 4. 2018