Rozhovor Britských listů 232: Petr Pithart: Osmašedesátý byla jediná doba, kdy jsem věřil, že svět může být lepší

9. 8. 2019

čas čtení 1 minuta



(For English, scroll below. This interview is in Czech with English subtitles)

Při příležitosti třicátého výročí pádu komunismu v Československu přinášíme tři exkluzivní rozhovory s Petrem Pithartem, bývalým premiérem České republiky. V tomto prvním hovoří Jan Čulík s Petrem Pithartem o jeho zkušenostech a zážitcích z Pražského jara 1968. Rozhovor se vysílá na Regionální televizi, která je k dispozici satelitem, pozemním vysíláním a na kabelu i na internetu, od pátku 9. srpna 2019.

On the occasion of the thirty years of the fall of communism, we broadcast three exclusive interviews with Petr Pithart, former Czech Prime Minister and close collaborator of the first Czech President Václav Havel. In this first interview Jan Čulík talks to Petr Pithart about his experiences of the Prague Spring of 1968. The interview is broadcast by the Czech cable TV station Regionalni televize from 9th August, 2019.

K tomu: Rozhovor Britských listů 220. Petr Pithart o ohrožení demokracie. "Netušil jsem tu sílu minulosti"

See also: Britské listy Interview 220: Petr Pithart about current threats to democracy: " I never thought that the past was so powerful". (in Czech with English subtitles)

Všechny Rozhovory Britských listů jsou nyní k dispozici ke stažení v audiu jako podcasty, k poslechu na vašem mobilu kdekoli. Informace ZDE

1
Vytisknout
11218

Diskuse

Obsah vydání | 16. 8. 2019