Kluci, do toho...

Expozicí blbství k občanské obrodě české společnosti

8. 2. 2018 / Bohumil Kartous

čas čtení 4 minuty
Autor obrázku: Jáchym Bohumil Kartous

Jsem spokojen. Jako demokrat, který uznává výsledky platných voleb, se domnívám, že je povinností stran zvolených do parlamentu transparentně zastávat politiku, kterou slibovaly svým voličům. Poslanci pracující pro politicko-obchodní projekt Tomia Okamury by z toho titulu měli bez jakékoliv politické korektnosti prosazovat záměry, s nimiž do sněmovny vstoupili a jsem vážně velmi potěšen z toho, že se tak děje. Výroky představitelů této sněmovní entity na téma koncentračního tábora v Letech jsou autentické a přesně odpovídají charakteru politiky, který chce tato entita prosazovat. Velmi si toho cením a počítám s další nekompromisní kritikou. Je to jedinečná příležitost, kdy se i "průměrný" český politik musí rozhodnout, zda bude nadále hledat neobratná relativistická vyjádření a hrát "neutrála", nebo se dokope k největšímu hrdinství své politické kariéry. Straně progresivní degenerace nabízím další témata, do nichž lze zabrousit, snad se nechají inspirovat...

V nedávném článku jsem se snažil zachytit, kterak kampaň před prezidentskými volbami v ČR je ponořena do populistického smogu, který vznikl dlouho před tím na tématu imigrace, jež se podařilo - pod dohledem prezidenta ČR Miloše Zemana - vytvarovat do podoby nepřekonatelného politického šlágru. S tím, že každý, kdo si jednou či vícekrát pobrukoval stejnou písničku, přispěl svým dílem k chóru blbosti, jenž mocně rezonuje českou společenskou jeskyní dodnes.


Pochopitelně to prezidentskými volbami nekončí, ba naopak. Jejich výsledek, zdá se, je pro některé populisty impulsem, že by měli ve svých veřejných prohlášeních odhodit jakýkoliv stud za svou nedovzdělanost a zbabělost a hrdě se přihlásit k názorům typickým pro neonacistickou sebranku. Vždyť ti cikáni se stejně bránit nemohou a ty fotky s Milošem z Top hotelu přece říkají, kdo je tady ředitel.

Nuže, kluci, směle do toho. Jak se zdá, právě kurz politické, etické a faktické nekorektnosti by mohl způsobit, že se s diagnózou vaší choromyslnosti přihlásí nejen ti hnusní lidskoprávní kverulanti, na jejichž podlé zradě národa českého jste vystavěli svou existenci, nýbrž i politická reprezentace, která ještě donedávna mlela cosi o kvótách pro uprchlíky a jejich naprosté nepřijatelnosti s ohledem na zachování suverenity republiky české. 

Nejste pravděpodobně daleko od okamžiku, kdy i Andrej Babiš řekne něco v tom smyslu, že i politická chátra má svou stupnici a vy jste se ocitli příliš nízko na to, aby bylo možné s vámi jednat. Bude ale třeba udělat k tomu ještě několik dalších důležitých kroků, dotknout se několika dalších důležitých témat, která trpí pod tíhou politické korektnosti a čekají, až je osvobodíte. Pevně doufám, že neuhnete a nenecháte se zviklat ve svém upřímném úsilí o obrodu české občanské společnosti.

Zabrušovat lze dle libosti do následujících témat:

  • Rukopisy královédvorský a zelenohorský. Navštivte Wikipedii, uvidíte, že to je jedinečný materiál. Referent: Adam B. Bartoš.
  • Hilsneriáda. Navštivte pro jistotu opět nejdříve Wikipedii a nezapomeňte ani na heslo TGM (malá hádanka). Referent Adam B. Bartoš.
  • Reinhard Heydrich. Neztrácejte čas Wikipedií. Referent: Bernd Pachal (kámoš z AfD, přes Vaška Klause, už si s ním tykáte...).
  • Milada Horáková. Tohle jméno už jste slyšeli. Chlapi, máte to na hokejkách, tahle reakcionářka je zralá na dekonspiraci. Referentka: Marta Semelová (má teď dost času).
  • Dlouhodobá návštěva vojsk Varšavské smlouvy počínající v roce 1968. Pojďte konečně zbavit historii toho stereotypizujícího odsudku. Když někoho pozvete na návštěvu, hleďte se starat, nebo ne? Ano, samozřejmě nejprve na Wikipedii... Referent: Vojtěch Filip.
  • Chlast&cigára. Vyhněte se Wikipedii. Prokazatelně léčí cukrovku a prospívají všeobecně lidskému zdraví. Referent: Miloš Zeman (ve stoji na rukou).
  • Země je placatá. Majstrštyk. Tomio to brilantně rozehraje a Míla půjde s instinktem zabijáka přímo na bránu. Referent: zdroje SPD.

0
Vytisknout
15777

Diskuse

Obsah vydání | 13. 2. 2018