V ČR se zhoršuje pandemie. Ohniska nákazy jsou ve školkách a ve školách. Pozor! Nechte se očkovat

16. 9. 2021

čas čtení 2 minuty

Vážné aktuální upozornění: Právě se dovídáme, že jedna kolegyně Jana Čulíka na Glasgow University byla nakažena covidem. Přinesl ho ze školy její desetiletý syn, školy jsou pařeništi covidu. Kolegyně prodělala covid už jednou, a to v dubnu 2020. Je plně očkovaná, takže doufejme, že nebude mít těžký průběh. Na českých sociálních sítích a v neodpovědných českých médiích se šíří bláboly, že prý "kdo prodělal covid, už se ho nemusí bát". Je to neodpovědná lež. Silně nakažlivá varianta delta je skoro úplně jiný virus než jeho předchozí verze, jímž byli v minulosti lidé nakaženi. NECHTE SE OČKOVAT!!


V úterý 14.9. zaznamenala ČR 553 denních nákaz, v nemocnicích je 145 osob, celkem zemřelo 30 417 lidí. Nejpostiženějšími okresy jsou, NEPŘEKVAPIVĚ, Karlovy Vary (pořádat tam filmový festival byla idiocie), Písek, Vsetín, Opava, Frýdek-MÍstek, Břeclav.



Pro srovnání: V Americe vzrostl za posledních čtrnáct dní počet nákaz u dětí exponenciálně, o půl milionu případů. Od dětí se pak nákaza šíří mezi starší lidi:



1
Vytisknout
7542

Diskuse

Obsah vydání | 21. 9. 2021