Šokující knihy Trumpovy neteře o Donaldu Trumpovi se prodalo v první den milion téměř výtisků

17. 7. 2020

čas čtení 1 minuta


Kniha také zůstává pevně na prvním místě žebříčku bestsellerů v Amazonu.

Kniha Mary Trumpové, psycholožky a neteře Donalda Trumpa Too Much and Never Enough: How My Family created the World's Most Dangerous Man (Příliš mnoho a nikdy dost: Jak má rodina vytvořila nejnebezpečnějšího člověka na světě) vyšla v úterý a hned ten den se jí prodalo 950 000 výtisků, včetně e-knih a audioknih.

 
Bylo to poté, co byl zrušen soudní příkaz, o který zažádal Robert Trump, bratr Donalda Trumpa, který se pokoušel vydání knihy zakázat.

Prodej 950 000 kusů knihy je rekord pro newyorské nakladatelství Simon & Schuster.

Kniha líčí Freda Trumpa, otce Donalda Trumpa a jeho staršího bratra Freda juniora - Maryina otce - jako sociopatického násilníka, který likvidoval laskavost a empatii u všech kolem sebe, včetně nynějšího prezidenta Donalda Trumpa, který považuje empatii za slabost a není jí schopen, což podle dnešního komentáře v listě Washington Post bude zřejmě znamenat v dnešní koronavirové pandemii jeho konec.

V rozhovoru pro ranní pořad televize ABC apelovala Mary Trumpová na Donalda Trumpa, aby z prezidentského úřadu odstoupil. Zdůraznila, že Donald Trump není schopen funkci vykonávat.

Podrobnosti v angličtině ZDE   

0
Vytisknout
8678

Diskuse

Obsah vydání | 22. 7. 2020