Kdyby to vyšlo, tak netančit na hrobech!

13. 1. 2018 / Štefan Švec

čas čtení 2 minuty

Tak jo, nemůžu se udržet, tak pár poznámek:

1 - Michal Horáček, Marek Hilšer a Pavel Fischer nejsou ve druhým kole. Odvedli ale fantastickou práci, každej z nich právem přesvědčil spoustu lidí a byli by to nejspíš super prezidenti. Na těchhle volbách je skvělý, že na rozdíl od minula fakt bylo z čeho vybírat. Díky, pánové, dali jste týhle zemi naději a bude skvělý, když se budete ve veřejným životě angažovat dál. Potřebujeme vás.

2 - Neni čas slavit. Ty procenta se sčítají pěkně, ale druhý kolo má jiný pravidla než první, na Zemanově straně jsou ostřílený profíci, který navíc nemají zábrany. Teď bude teprve finiš, teď je teprve čas pořádně zamakat.

3 - Cokoliv, co se odteď o obou kandidátech objeví ve zprávách, má nulovou relevanci a je to jenom kampaň. Jakejkoliv skandál, tajemství z dětství, zpovědi bejvalejch spolupracovníků, korupční kauzy atp. jsou jenom předvolební nástroj. Nemá to cenu vůbec poslouchat, protože se to po volbách vypaří jako lithium. Tuhle pravdu je třeba šířit co nejdál. Příštích 14 dní vůbec nemusíte shánět informace, budou si vás hledat samy a všechny budou lež. Kašlete na ně. Úplně.

4 - Kdyby to náhodou vyšlo a Zeman opravdu nakonec přišel o funkci, tak prosím vlastníky Dobra, Pravdy a Lásky, aby si předem zaškrtili mluvidla a nezačali tančit na hrobech. Protože pak teprve přijde skutečnej úkol, a to je slepit tenhle rozdělenej národ zpátky. Přesvědčit tu druhou půlku, že její strachy a zájmy se berou vážně a nikdo na ně nebude kašlat. Zeman to neumí, ale my bysme měli. Protože jinak nebudeme lepší než on. Peace!

K tomu: Rozhovor Britských listů 145. Rozštěpená společnost: Zemanovci i pražská kavárna spolu vždy budou muset žít

1
Vytisknout
16078

Diskuse

Obsah vydání | 16. 1. 2018