Díky od Jana Posoldy

18. 6. 2014

čas čtení 1 minuta

Odeslal jsem Janu Posoldovi částku ve výši 66834 Kč, kterou mu v posledních dnech poslali čtenáři Britských listů, informuje Jan Čulík. Jan Posolda píše:

Vážený pane Čulíku,

Děkuji Vám i všem lidem za pomoc a poskytnutou finanční částku. Zrovna jsem byl psychicky na dně, protože jsem obdržel doporučený dopis vhozený do domovní poštovní schránky od JUDr. Galláta, kterým je mně Okresním soudem Zlín zamítnut můj odpor proti elektronickému platebnímu rozkazu ze dne 1.4. 2014, přesto, že dlužná částka byla dne 14. 5. 2014 ve výši 1 157 Kč uhrazena. Na všechny takové zmateční dopisy musíte odpovídat. Ještě jednou děkuji za poskytnutou finanční hotovost Vám i všem lidem, kteří jsou ochotni pomoci druhému, ale jestli vyhraji tuto bitvu proti státní moci, tak to asi bude zázrak. Jsou to velmi rozsáhlé případy.

Jan Čulík k tomu dodává: Půjčky nejsou pro chudé!! Prosím vás, lidi, neberte si půjčky!! Půjčky nejsou přece pro lidi, kteří nemají peníze, neboť za výsadu dostat krátkodobě finanční částku od bankovní instituce vám bude účtován horentní poplatek. Jinými slovy, kdo je chudý a nemá peníze, tím, že si vezme půjčku, zchudne ještě víc! Půjčky jsou pro bohaté, kteří dočasně nemají finanční hotovost, ale jsou schopni nákladné poplatky za získání peněz od banky hradit.

0
Vytisknout
8297

Diskuse

Obsah vydání | 19. 6. 2014