Jan Posolda: Bez pomoci Britských listů a jejich čtenářů bych byl mrtvý

25. 10. 2015

čas čtení 1 minuta

Dnes jsem v jedněch starých novinách objevil článek, který uváděl, že jeden rok stoupla cena elektřiny o 29% a další o 41%. Přitom stát má více jak polovinu akcií ČEZU, a tak je majoritním vlastníkem, takže má možnost do ceny mluvit. Ale to by mu muselo záležet na občanech. A to se týká i dalších komodit. Vlastníci bez jakéhokoliv omezení zvedají ceny a naši politici nemají zájem jim v tom zabránit. Také bych byl spokojený, kdybych si mohl sám zvýšit důchod o 50%, píše Jan Posolda, důchodce, který utrpěl mozkovou příhodu a pomohli mu finančně čtenáři Britských listů. Pokračuje:

Taktéž poslední dobou hodně surfuji na internetu a tak jsem zjistil, že je tam dost článků, které pomlouvají šéfredaktora Honzu Čulíka a Britské listy a to mě dost nadzvedlo. Honza je hned fašista, hned komunista, Britské listy jsou pomlouvačný plátek. Přál bych těmto pisálkům, aby se dostali do takové situace jako já a byli postiženi mozkovou příhodou a odkázáni na pomoc druhých lidí.

Zakrátko by zjistili, že v celé republice jim pomůže pouze Honza Čulík a Britské listy se svými čtenáři. Mně pomohli z nejhoršího, jinak bych tu dneska již nebyl. A i když nepřeji nikomu nic zlého, toto bych jim přál. Ať si zkusí co to je když po 52 letech práce zůstanete uvázáni doma u televize. Když jste byli zvyklí celý život dělat. Dnes díky jim se mně již lépe dýchá a již mně nehrozí nějaké velké sankce. A proto každý kdo se otírá o Honzu Čulíka a jeho Britských listů, otírá se i o mně a uráží i mně. Jak nejsem věřící, děkuji denně Pánu Bohu, že tito lidé a Britské listy tady existují.

0
Vytisknout
6603

Diskuse

Obsah vydání | 27. 10. 2015