O mimořádné zákeřnosti amerického válečného štváče

28. 3. 2014 / Karel Dolejší

čas čtení 2 minuty

Zasvěceným je naprosto jasné, že zločinné elity Spojených států připravují v tichosti svých sionistických úřadoven světu jaderný Armagedon. Nic netušící veřejnost se ovšem zatím daří rafinovaně mást ďábelsky zákeřnými propagandistickými kroky. Například až dosud všechny státy připravující se promyšleně k válce vždy nejdříve zvýšily výdaje "na obranu" na úplné maximum. Tentokrát tomu ale je zcela opačně.

USA výdaje na zbrojení v době, kdy se nás chystají všechny usmažit a vypařit, naopak výrazně snižují - a dokonce je zaděláno na ještě podstatnější redukce (viz obrázek níže). Jedině Evropa, která je samozřejmě poslušnou děvkou kapitalisty z Wall Streetu, tento trik zvládla lépe než její idol a v odzbrojování USA dohnala a předehnala.

Satanskost zmíněných machinací ještě více vynikne tváří v tvář faktu, že mírumilovné Rusko usilovně zbrojí, aby se vyrovnalo odzbrojené Evropě a USA plánujícím zrušení poloviny svých pozemních sil, takže brzy bude v Evropě majitelem největšího klacku.

Po provedení reforem ministra Serďukova mají ruské pozemní síly k dispozici 1 klasickou divizi (na Kurilských ostrovech) a celkem 40 brigád (4 tankové, 35 motorizovaných, 1 opevňovací). Spojené státy mají nyní k dispozici celkem 44 brigádních bojových týmů a v rámci úspor je naplánována redukce tohoto počtu na 22 brigádních bojových týmů. Ruské pozemní síly tak brzy budou prakticky početně převyšovat americké v poměru 2:1.

Argumentovat způsobem, jakým systematicky argumentuje Daniel Veselý, ovšem nevede nikam. Aby si to čtenář představil plasticky, stačí vzít v úvahu, v kolika zemích v roce 1940 operovalo Německo a kolik zemí bylo naopak po celém světě formální součástí britské koloniální říše, takže v nich operovaly okupační koloniální britské jednotky - neschopné ovšem postavit se např. ani japonské lehké pěchotě. A na začátku války měla Británie k dispozici 1 660 moderních bojových letadel proti 4 000 německých strojů.

0
Vytisknout
18791

Diskuse

Obsah vydání | 31. 3. 2014