Shrnutí dění ve FB skupinách v souvislosti s koronavirem – přelom června a července 2021

9. 7. 2021

čas čtení 3 minuty
Facebook keeps saying that it removes false information about covid from its pages. It follows from this analysis that these are just insolent lies. Look at the pictures

      (24.6. – 9.7.2021)
Sledované skupiny:
    • Nejsme loutky: 39,5 tis členů
    • Covidu se nebojíme, bojíme se "opatření" - Nechte nás na pokoji! 10,4 tis členů
    • Fórum vlastenců: 7, 5 tis členů
    • Přátelé Ruska v České republice 16,3 tis členů
    • Fanclub Tomia Okamury a SPD: 24 tis členů
    • Nenechám se očkovat: 11 tis členů
    • Češi, táhněme za jeden provaz: 16,8 tis členů
    • Rodiče proti rouškám: 3,9 tis členů
    • Děti do škol/školek BEZ testů a roušek!!! 21, 1 tis členů
    • Na svobodu nám nesahejte!!! Češi a Slováci jednotně! 9,7 tis členů

Pozn. red.: Facebook neustále zdůrazňuje, že lživé informace o covidu ze svých stránek odstraňuje. Z níže uvedeného vyplývá, že lže jako když tiskne.

 

 

Myšlenková mapa:


očkování - následky, očkování dětí, diskriminace

nevyjasněná úmrtí po očkování, existují vážné následky a mlčí se o nich, vakcína je nevyzkoušená, očkování dětí je nemorální, různé typy úplatků pro očkované a diskriminace neočkovaných, obavy z manipulace dětí k očkování (viz konec dokumentu)




DELTA má výrazně nižší smrtnost

dezinterpretace výsledků z Velké Británie, kdy se tvrdí, že má delta nižší smrtnost a tedy je to uměle vyvolaná panika (nereflektuje se vysoká proočkovanost v GB)


covid prohlášen za chřipku

koluje nereflektovaně (v GB a Singapuru všechno zrušili, bylo to celou dobu podvod) nebo jako potvrzení převahy zastánců očkování (pozor, chtějí všechny očkovat), v GB jsou svobodní, prohlédli covid podvod, protože nejsou v EU









výzvy k porušování i radikálním činům

vyvolávání nenávisti vůči těm, co vyžadují dodržování opatření (prodavačky, policie, armáda) zda jsou s národem nebo proti němu, volání po radikalitě a násilí „Pokud nebudeme radikální a násilní proti vládě a opatřením, tak ničeho nedosáhneme“, příklady z Anglie (útoky na politiky, výhrůžky zabitím),konkrétní činy (zrušení bydliště Adama Vojtěch, útok na Jaroslava Flégra)





cesta imunity

očkovaní lidé líčeni jako ti, co se nestarají o své zdraví a spoléhají na očkování a covid pass, lidé, co se starají o své zdraví jsou perzekuování, práce s vizuální stránkou a emocemi (obezita)
 

česká televize se podílí na covid spiknutí

záměrně mlčí o negativních důsledcích očkování, neinformuje o protestech, zve do vysílání jen "svědky covidovy"



totalita, holocaust

nová totalita, budou norimberské procesy s těmi, co se podíleli na covid podvodu, pfizer dodával jedy a vakcíny do koncentráků
 



elity, farmaceutické spiknutí

elity nemusí dodržovat opatření, kdyby bylo očkování potřeba a účinné, není zadarmo, opakování očkování, dojná kráva pro farmabyznys

 


Očkování od 12 let

Trikolóra sdílí příspěvek a pohoršuje se nad tím, že by měly být děti manipulovány k očkování, přihlašovat se sami proti vůli rodičů (což kolovalo už týdny předtím na sociálních sítích a bylo zmíněno v našich reportech). Zdroj příspěvku nikde nedohledán, ze stránek Trikolóry stažen, ale oficiální vládní kampaň Tečka, má úplně stejný narativ a vzbuzuje v rodičích ty samé obavy.

-1
Vytisknout
5644

Diskuse

Obsah vydání | 15. 7. 2021