Před naší salaší woke culture ať nestraší!

19. 5. 2023 / Karel Dolejší

čas čtení 3 minuty
Na pozadí poslaneckého ignorování tématu manželství pro všechny Aliance pro rodinu označila za nepřijatelné, aby dětem četl pohádky muž v ženských šatech. 

Ultrakonzervativním lobbistům vadí vystoupení Ivory Divine v Mahenově knihovně v rámci červnového Brno Pride week. Při té příležitosti pustě spekulují o údajném "sexuálním obtěžování" dětí během četby pohádek.

Je-li ale problémem muž v ženské roli, budeme se muset kvůli ochraně dětí rozloučit s podstatnými částmi našeho kulturního dědictví.

Tak například klasický americký film "Někdo to rád horké" (1959) byste dětem rozhodně pouštět neměli, poněvadž Tony Curtis a Jack Lemmon zde vystupují v ženském převleku coby členky orchestru Sladká Suzie. Zrovna tak je ale starostlivě chraňte i před seriálem "M.A.S.H." (1970), protože Jamie Farr coby desátník Klinger se tu každou chvíli producíruje v ženském oděvu, což by mohlo děti sexuálně obtěžovat.

Také na českou tvorbu si musíte od nynějška dávat pozor. Například komedie "Šest medvědů s Cibulkou" (1972), údajně určená pro děti, obsahuje pro mladší diváky zcela nevhodné záběry Lubomíra Lipského v převleku za školní kuchařku, dokonce - sodomakomora! - v pracovním procesu koketně namalovanou.

Bdělí byste měli zůstat i pokud jde o záznamy vystoupení českých komiků, a to i starších ročníků. Jiří Lábus nebo Oldřich Kaiser rozhodně nejsou zárukou bezpečné křesťanské výchovy důsledně zbavené ženských šatů na mužském těle.

A co hůře, v původním antickém řeckém dramatu hrávali ženské role typicky samí muži. U vědomí tohoto skandálu prosím chraňte své potomky před zhoubnou tradicí kultury, která tolerovala homosexualitu. Budeme-li se vázat na bezvýznamný fakt, že tato kultura vynalezla demokracii, skutečné západní hodnoty si neubráníme.

Věci jsou samozřejmě ve skutečnosti úplně jinak, než jak je servíruje prolhaný "mejnstrým". Opravdový Západ, k němuž se hlásíme, dnes leží východním směrem a jeho první bašta v našem sousedství se nachází Maďarsku.

Ale hlavní centrum opravdové Evropy ctící nefalšované západní hodnoty najdete vlastně ještě o kousek dále, v Moskvě.

I tam samozřejmě občas něco uteklo, zejména v minulosti, kdy mravnostní kontrola vlivem levicové indoktrinace nebyla dotažena na patřičnou úroveň. Tak třeba ve filmové pohádce "Mrazík" (1964) ještě hraje Babu Jagu zvrhlý stařík Georgij Milljar, takže uvědomělý křesťan svým ratolestem tuto nemravnost jistě odpustí. Něco takového by přirozeně za Putina nikdy natočit nemohli.

Bohabojní vlastenečtí Češi chtějí patřit na skutečný Západ, ne do nějaké dekadentní travesty show, kde si kdokoliv obléká cokoliv a ještě ke všemu ani není ostříhán pěkně na zápalku, jak se sluší a patří.

"Je ti teplo, děvče?" - No bodejť by nebylo, vždyť kam se jen podíváte, kulturní produkce nezkontrolovaná bdělým okem aliančníka je plná zvrhlé sexuality!

3
Vytisknout
8262

Diskuse

Obsah vydání | 23. 5. 2023