Snad poslední prosba Jiřího Lofa o finanční pomoc

13. 3. 2020

čas čtení 2 minuty

Vážený pane Čulíku,

prosím o zveřejnění níže uvedeného textu, snad už je to naposledy. Celkově se můj zdravotní stav zlepšuje den od dne. Ve firmě se mnou počítají, jakmile se mi zahojí velká rána na hýždi, můžu okamžitě začít pracovat. Předpoklad je ještě dva až tři týdny. Už se těším až budu zase jezdit, doma už mi to leze na mozek.

Finančně je to zatím těžké, posudkové už uznalo moji invaliditu, mám nejtěžší skupinu, omezení na více než 70%, teď čekám, až to důchodové zpracuje a začnou posílat peníze. Pak bude zase líp, i když asi ne nadlouho, protože bych chtěl lepší protézu, než je ta základní a ta stojí desítky tisíc, paní doktorka z protetiky mě ale uklidňovala že mají velmi dobré sponzory, tak snad ano.

Moc děkuji 
Jiří Lof 

Dobrý den, všem lidem dobré vůle, pravidelní čtenáři BL mě znají a znají i moje problémy. Všechny kteří netuší kdo jsem a proč sem píšu prosím aby se podívali do archivu BL, moje trápení trvá už dlouho.

Stejně jako většina lidí, 28. každého měsíce musím platit nájem, 12 000 Kč. Stát mi nepomůže, nemám trvalé bydliště a i kdyby, stále mám zastavenou výplatu všech sociálních dávek, a to z toho důvodu že jsem v minulosti použil příspěvek na bydlení na jiné adrese, než bylo uvedeno. Dokud nevrátím státu dlužnou částku nemám nárok na jakoukoliv dávku.

Mám velké výdaje na léky, a ještě větší na obvazový materiál, převazuji každých 12 hodin, mám na hýždích dvě cca 12 cm hluboké rány. A vzhledem k těmto skutečnostem se velmi obávám že nebudu mít na uhrazení celého nájmu.

Prosím proto o pomoc a podporu dobré lidičky. Nepotřebuji mnoho a od dubna mi už snad začne opět chodit invalidní důchod a doufám že mi můj zdravotní stav dovolí pracovat. Pomoc prosím zasílejte na 115-7329620207/0100


Děkuji Jiří Lof


26. 1. 2020

0
Vytisknout
8865

Diskuse

Obsah vydání | 17. 3. 2020