Na Všelichovou a Farkase kašlete, Babiši a Petříčku...

29. 10. 2019 / Pavel Pečínka

čas čtení 1 minuta

Je skandální, že česká vláda nedokázala za celé 3 roky svoje lidi dostat ven a že proti současné turecké intervenci do Rojavy nevystoupila mnohem rázněji...

Ukázka, jak vám Babišova vláda pomůže, když se v zahraničí dostanete do potíží...

Řád rojavského lva – to je takové moje soukromé imaginární vyznamenání, které posílám na dálku dvojici Všelichová - Farkas dřív, než se  začnou rozdávat metály na Pražském hradě, píše Pavel Pečínka.

Oba Češi by se od žádné české garnitury vyznamenání nedočkali, ani kdyby neseděli třetím rokem (koncem listopadu jim začne rok čtvrtý) za téměř zanedbatelnou podporu Rojavě, protože každému by na nich vadilo něco jiného - nažehlené elitě, dogmatickým NATOidům "chápajícím" Turecko i xenofobní národně-sociální hnojárně...

Farkas byl v běžném životě neseriozní dobrodruh, Všelichová lehce ztřeštěná studentka - oba ale párkrtát přivezli zásilky muslimským i nemuslimským uprchlíkům na Balkáně, oba se snažili do Rojavy dopravit provizorní nemocniční stan a Farkas pár měsíců sloužil v zahraniční skupině polokomunistických Lidových obranných jednotek (YPG) bojujících s Islámským státem.

I díky miniaturnímu přispění Všelichové a Farkase tak odletěl  šéf ISIS do pekla.

Je skandální, že česká vláda nedokázala za celé 3 roky svoje lidi dostat ven a že proti současné turecké intervenci do Rojavy nevystoupila mnohem rázněji... Rojavu si ale rozvracet nedáme.

* * *
K tomu poznamenává Albín Sybera:

Z ČR do Turecka létaly za obchodem Vítkovické Strojírny - ten, kdo jim pomohl zkompletovat nabídky do tendru v turečtině by třeba věděl, co se musí dát Turkům za ty dva, ale to by si uměl AB asi taky zjistit, kdyby chtěl ..




0
Vytisknout
11839

Diskuse

Obsah vydání | 5. 11. 2019