Jak strach z homosexuálů a lži o genderismu přivedly Bolsonara k vítězství

2. 11. 2018 / Fabiano Golgo

čas čtení 6 minut
Jak strach z homosexuálů a lži o genderismu přivedly Bolsonara k vítězství
Soudce, který zatkl Lulu, se stal ministrem toho, kdo nejvíce potřeboval mít Lulu ve vězení. Sérgio Moro přijal nabidku pozice ministra spravedlnosti od nového prezidenta Brazílie, ultrapravicového Jaira Bolsonara. Problémem je, že všechny předvolební průzkumy vždy ukázaly, že by volby Lula vyhrál, kdyby se jich mohl účastnit. Ale protože je ve vězení, vyhrál fašistický Bolsonaro. Takže to představuje velmi vážné podezření ohledně Lulova uvěznění, zejména proto, že nový vice-prezident, Generál Mourão, náhodou odhalil, že soudce Moro skutečně obdržel nabídku stát se ministrem už před půl rokem. To by znamenalo, že věděl, že se může stát ministrem, jenž pouze potud, pokud osoba, kterou soudí (Lula), bude i nadále ve vězení.

Obrana bývalého prezidenta Luly připravuje habeas corpus, který je založen na skutečnosti, že soudce Moro přijal tuto pozvání k převzetí funkce  ministerstva spravedlnosti ve vládě nového zvoleného prezidenta.


 

Podíváme-li se pozorně na výsledky voleb, zjistíme, že pro Bolsonaru nehlasovalo 89,504,543 Brazilců, přestože získal 57,797,073 hlasů. Lulova loutka, kandidát, Fernando Haddad, dostal 47,039,291 hlasů. 42,465,252 lidí se rozhodlo vůbec nehlasovat a zaplatit za to pokutu, protože  je ze zákona povinné: všichni občané mají v Brazílii povinnost hlasovat ve všech volbách.  Kdyby se Lula mohl zúčastnit voleb, ankety ukázaly, že až do předvečera volebního dne mohl získat Lula více než 65 milionů hlasů. Jím vybraný zástupce  Haddad nemá žádné charisma, je příliš intelektuální na to, aby ho pochopili negramotní a nižší třídy, kteří uctívali Lulu. Přesně tato část obyvatelstva nehlasovala.

Bolsonaru již ukázal, co se bude dít. Ve svém prvním velkém televizním rozhovoru řekl, že zlikviduje nejdůležitější brazilské noviny Folha de São Paulo tím, že odřízne vládní reklamy a bude na  vládních tiskových konferencích bojkotovat jejich reportéry. Jakákoliv podobnost s útoky  Donalda Trumpa na CNN není pouhou náhodou, neboť Steve Bannon, který sloužil jako poradce amerického prezidenta během jeho kampaně a během začátku jeho prezidentského období v Bílém domě, byl najat, aby pomohl Bolsonarovi.

Bolsonaro v tomto rozhovoru také zopakoval falešnou zprávu, jejíž opakování mu zakázal dokonce Nejvyšší soud, která však byla pro jeho vítězství nezbytná, že existuje takzvaný "gay kit" - učebnice pro výuku dětí od 6 let, která je prý učí, aby se dotýkali genitálií svých spolužáků a nutí dívky, aby líbaly jiné dívky, a chlapce, aby si oblékali jako dívky. Tato kniha se ve skutečnosti jmenuje "Sexuální aparát a spol." a nic z toho, co Bolsonaro říká, tam naprosto není. Je to kniha  založená na sexuální výchově v Evropě. A nebyla nikdy dána do oběhu, byla vytvořena pouze malou skupinou levicových politiků v parlamentu a okamžitě vetována prezidentkou Dilmou Rousseffovou.

Absurdní lež, která byla bezpočetkrát opakována a sdílená přes Internet, vyvolávající hrůzu u těch, kteří tomu věřili, a následné se rozhodli hlasovatpro armádního kapitána Bolsonaro, který zabrání této morální hnilobě, vyvolané levicovými aktivisty a jejich "genderismem". JE to dnes módní věřit, že  levice chce proměnit  děti a celou populaci v homosexuály, transsexuály a sexuálně promiskuitní jedince. Je to teorie, která je založena na nepochopení, že populace LGBT, to nejsou levicoví aktivisté, ani nepřipravují spiknutí s cílem zlikvidovat  tradiční rodinu. Kdyby to v mnoha zemích nebylo bráno vážně, znělo by to jako nějaký neskutečný vtip.

Mnozí prostě věří, že všichni homosexuálové jsou jako ti, které vidí v televizních zprávách o Gay Parade, jsou oblečení v křiklavých šatech, mají pohlavní styk na ulici a jsou špatným příkladem pro "naše děti".  Je to, jako kdyby jediným obraz heterosexuála bylo to, co jsme viděli na fotbalovém stadionu  v průběhu utkání Sparty proti chorvatskému týmu...   Nebo vidíme některé lesbické politické aktivistky, někdy s extremistickými myšlenkami, a mylně z toho vyvozujeme, že takové jsou všechny lesbičky...

Tento pohled je stejně zavádějící jako pohled turisty, který má pocit, že ví, jací jsou Češi, protože se o tom poučil z Kafky, Kundery, Formana a Havla.  Sotva vysvětlíme, že taková definice je špatná, protože použitý vzorek, i když je ve skutečnosti složen z Čechů, nemá správné prvky umožňující přesnější závěr k tomuto tématu.

Ve skutečnosti si drtivá většina lidí si neuvědomuje, že mají gaye a lesbičky kolem sebe v každodenním životě pořád - jako  diskrétní přátele, spolupracovníky, číšníky v restauracích, známé herce, lékaře či zubaře, kteří nám slouží, (mnohé kněží...)

Většina heterosexuálů, kteří věří tomuto příběhu o terorismu, nepochopila,  jací lgbt lidé skutečně jsou, ani to, o co se snaží jako členové společnosti.

Bolsonaro se proslavil nad tímto neexistujícím "gay kitem". Ale 50 milionů Brazilců tomu uvěřilo, , a to navzdory tomu, že média opakovala, že jde o "fake news". Takže mám podezření, že tito lidé, kteří věří v tento nepodložený příběh, musí mít psychologické problémy, které je třeba řešit.

Ale otázka genderové ideologie ovládla veřejnou diskusi, a to i v České republice, díky Istanbulské smlouva a škodlivé kampani Dominika Duky, a díky násilnému a naprosto bláznivému projevu Petra Piťhy, který přiléval oleje do ohně, a té hysterie pak využívají pravicoví populisté po celém světě. I jiné země se mohou stát obětí této pohádky o genderové ideologii a volit extrémisty jako Bolsonaro. Celý tento vzestup extrémní pravice nemá nic společného s ekonomickou ideologií, nýbrž se sociálním puritanismem.



0
Vytisknout
9695

Diskuse

Obsah vydání | 6. 11. 2018