Mám se zabít? Pomohlo by to?

5. 11. 2018

čas čtení 3 minuty

Aktualizace:

dobry vecer

tak jsme na ulici, dekuji za pomoc. Netusim kde budeme spat, netusim kde se umejeme a netusim kam si zitra odvezeme veci z bytu. V 15 hodin nam je pani domaci vyda. Takze dva invalide, oba v nejtezsi kategorii, bez penez na ulici, jen diky tomu ze urady nefunguji.

A lidskost? Ta uz se dnes nenosi. 

Jiri Lof

720401741


Aktualizace:

Dobry den,

Tuto zpravu posilam vsem mimo pani Samkove. Pevne jsem veril ze se zvladneme odstehovat sami a v terminu do 31.10. Bohuzel jsem to nedokazal, par dnu odkladu pani domaci neprijima a dnes od 17.00 jsme na ulici. Pevne jsem doufal ze nam pomuzete alespon podporou u pani domaci. Bohuzel se zda, ze nas vsichni ignoruji. Moc vas prosim, pomozte. Nejsme zadni zlocinci ani paraziti, pokud to jde nikoho neotravujeme, ted tu sedim v cizim byte a nevim co mam delat. Pani domaci psala at se chovam jako chlap, rad bych ale nemam silu a nezbyva mi nez zebrat o pomoc az v televizi, snad se najde nekdo v tv koho bude zajimat osud invalidy s ukradenou identitou a 26 exekucemi, neopravnenymi exekucemi a osud 21 leteho kluka s rakovinou ktery diky nesmysnosti urednich narizeni nema dnes od 17.00 kde bydlet. A ano je to vsechno moje vina ze je to tak na posledni chvili, ale ja opravdu delam maximum. Prosim Vas pomozte.

Dekuji

Jiri Lof

Pani Samkova,

dluh je ve vysi 90 tisic korun, nadace to vedi jiz od srpna a nikomu nic nepopiram. 

Ano pri nasi schuzce jste me Vasim krikem rozrusila natolik, ze jsem sebral pani Klapkove cigaretu a zapalil si. Take jsem to zaplatil bolesti. A to ze na me neni videt jak me ty nohy boli, za to nemuzu, verte nepral bych tu bolest nikomu.

Ale jako vzdy to skoncilo u osocovani a pomluv.

Jak je videt, stejne nikoho nezajima nas osud a Vas nejmene, nikdo z Vas nedela hyeny, naopak se Vas na kolenou doprosuji o pomoc, jde o nekolik dnu.
 
Pisete kolik jsem mel casu, verte ze se snazim ze vsech sil, bohuzel nejsem zdravy a nezvladam toho tolik, proto jsem nestihl termin. 

Nevim co delat? Pomuze kdyz se zabiju? Jsme opravdu v zoufale situaci. Prosim ponizene o Vasi pomoc. 
Jiri Lof

Dne po 5. 11. 2018 13:53 uživatel Jana Samková napsala:


Pane  Lof,

jen jsem chtěla podotknout, že jsem si nevšimla, že byste tak špatně chodil, aby Vám cesta do Centrumu trvala tak dlouho. A poznámka, na cigarety je i kdyby na chleba nebylo, že !!!

Z vaším zdravotním stavem ???

Ohledně zapsání Jakuba do smlouvy jste se ani nezeptal, tak nepište, že jsem vám to zakázala !!!  

A ještě jste zúčasněným nenapsat kolik dělá ten dluh přes 90  tisíc Kč, to by totiž neměli tolik pochopení. A taky jste nenapsal, že jste měli čas tři měsíce na vystěhování, a že jsem Vám to neustále připomínala a do poslední chvíle t.j. do 19.10.2018 jste mi tvrdil, že to zvládnete.

Děláte z nás lidské hyeny, ale skutečnost je někde jinde.

Jana Samková


0
Vytisknout
12554

Diskuse

Obsah vydání | 7. 11. 2018