Moji milí američtí sobečtí spoluidioti

28. 3. 2020 / Milan Kohout

čas čtení 1 minuta
Já a moje rodina sedíme už dva týdny neustále doma v mém atelieru. Ale dnes jsme vyrazili autem na nákup a k našemu šoku jsme viděli davy lidí “rekreujících” se podél pláží, které se vinou od Bostonu na sever. Přikládám dokumentární fotografie, které bych nazval “Moji milí američtí sobečtí spoluidioti” (foceno z automobilu). Není divu, že se Spojené státy zařadily na první místo na světě v počtu nakažených corona virem.

 
A k tomu ještě dodávám, že po mé osobní zkušenosti s odběrem vzorku na test corona viru v místní nemocnici, kde se kolem procházeli naprosto nechránění zdravotní pracovníci, se nedivím, že je více jak 160 zdravotníků nakažených tímto virem. Přikládám článek z Boston Globu.

A ještě perličku. Dnes musel dopravní podnik v Bostonu vyřadit jeden vůz ze soupravy v metru, protože v něm jakýsi mladý idiot olizoval tyče jazykem, což prý je teď velký celosvětový trend na socialních sítích mezi takzvanými “snowflakes”, což víceméně odpovídá českému výrazu "sluníčkáři"  (v USA je to název pro mladé lidi, kteří se hned zhroutí, když někdo řekne něco politicky nekorektního, ale na staré lidi, jak je vidět, kašlou).

0
Vytisknout
15353

Diskuse

Obsah vydání | 31. 3. 2020