Souhlasím se Schwarzenbergem ohledně hrozby nástupu fašismu s Babišem -- koho tedy volit?

25. 10. 2013 / Viktor Vereš

čas čtení 15 minut

Nejprve proč byste mi mohli důvěřovat

Mnoho let jsem vedl server Lži politiků, kde jsem zveřejnil tisíce lží a manipulací politiků. Každý týden byly nové příspěvky i na Neviditelném psovi Ondřeje Neffa, pochvalně se o této činnosti vyjádřil ve svém televizním pořadu o dění na webu např. Miloš Čermák. Celou tuto činnost jsem dělal a platil ze svého pro zkultivování české politiky, při riskování, že na mne nějaký lhář podá žalobu.

Vystupoval jsem také proti předraženým církevním restitucím, což dokazuje nejen moji snahu o dobro pro nás všechny (po rozkradení ČR nebude ani na zdravotnictví), ale schopnost čelit mnohým útokům a výhrůžkám i fyzického násilí.

KDU-ČSL

Karl Schwarzenberg je nazval ušlechtilým aristokratickým jazykem vyšší úrovně, kterého my lůza a plebs vhodný leda k vynášení nočníků germánské aristokracii, nejsme schopni -- černoprdelníky a fláterníky. Jejich chamtivost se dokonce vryla do lidové moudrosti: Káží vodu a pijí víno nebo prvorepublikové -- . Nezapomeňme, že lídr KDU páter Herman je jedním z hlavních osob v  církevních restitucích, jejichž rozsah ohrozí schopnost státu poskytovat služby jako zdravotnictví. Více o D.Hermanovi ZDE a ZDE Chamtivost církve a D.Duky je vidět z toho, že v rozporu s podepsanými dohodami mezi Dukou a prezidentem Klausem, církev žádá domy na Pražském hradě, v kterých je sídlo policejního útvaru na ochranu prezidenta, Muzeum hradní stráže, slavná restaurace Vikárka atd.! Měli bychom si připomenout heslo úspěšné Masarykovy 1. Republiky :

VOLTE VOLY VOLTE KRÁVY -- JEN NEVOLTE KLERIKÁLY

Masaryk byl katolickou církví velmi nenáviděn a na 300 katechetů na něj podalo žalobu...ale katolický lid jej miloval -- tatíček Masaryk.

Piráti

Piráti jsou dobrá volba, která se osvědčila ve Švédsku i jinde na západě a je také jejich zásluhou, že fízlovská ACTA, která měla umožnit prakticky neomezené slídění v našich počítačích, nebyla přes urputnou snahu Karla Schwarzenberga přijata. Bohužel je zde velké nebezpečí, že se Piráti nedostanou do Sněmovny a díky propadlým hlasům budou vládnout staří zloději doplnění místo LIDEM o KDU a Babiše, což by byla vláda ještě více korupčnická než vláda bývalá.

TOP09

Za zmínku stojí také poznámka jeho ženy o Schwarzenbergovi: "když chce něco prosadit, bývá pěkně agresivní".

O tom by mohla vyprávět učitelka matematiky, dětmi chválená pro zájem o jejich problémy i mimo matematiku, které, lidovci a Schwarzenbergem zfanatizovaná mládež řvala před domem: "Chcípni, svině", stejně jako to vůči komunistům dělali fašisté v Německu při nástupu papežem podporovaného katolíka Hitlera k moci! Učitelka se zhroutila, za to se od Schwarzenberga a ČT dostalo mládeži pochvaly a ČT dokonce zfalšovala záběry na shromážděné fanatické antikomunisty (přišlo jich jen pár, a tak byly vysílány staré záběry z předchozí akce).

Jak můžeme svěřit naše finance někomu, kdo nás obral o mnohamiliardový majetek zcela neuvěřitelnou benevolencí soudů - aby mu náš majetek mohly dát, použily rakouské zákony místo českých?!!! Co je k tomu asi přimělo, když údajný vzor ctnosti, korupci při restituci dokonce přiznal?

Jak se můžeme divit, že upadá morálka, když nekriticky adorujeme korupční beranidlo, rozbíjející poslední zbytky slušnosti a poctivosti v naší společnosti? Tím korupčním beranidlem je právě Schwarzenberg, který o Vítovi Bártovi řekl -Vít Bárta pitomec, protože sepsal něco, co si ostatní jen myslí. Na mysli měl Bártovu strategii, jak pomocí vstupu do politiky posílit své ekonomické zájmy!

Při obhajobě korupce na Kalouskově ministerstvu obrany prohlásil, že při zbrojních zakázkách se uplácí všude?!

Který pomocí Miroslava Kalouska prosadil předražené církevní restituce, ve kterých bude mít zisky ze správy církevních lesů, viz studie Nadačního fondu proti korupci?

Drží ochrannou ruku a propaguje Kalouska, který zajišťuje, aby hazardní lobby nemusela platit daně, aby penzijní fondy mohly zedrat z kůže české střadatele -- z penzijního pilíře se nedá vystoupit a při krachu fondu zůstanou střadateli jen oči pro pláč.

Navíc při posílení Kharla hrozí rozkradení ČR do rukou Kharlových aristokratických přátel z Landsmanschaftu více zde a zde a další rozkradení a zotročení ČR Vatikánem pomocí vazalského konkordátu.

M. Kalousek telefonoval státním zástupcům vyšetřujícím podezření na trestné činy jeho strany (letouny CASA). Údajně vyhrožoval policejnímu prezidentovi Lessymu, který si dovolil říci policistům, aby se nenechali politiky zastrašit (nyní byl soudem očištěn). Bití studenta Kalouskem a jeho strašení komunisty je přesně styl fašistů, když se drali k moci za Hitlera.

Pokud by někdo opravdu měl iluze o poctivosti Karla Schwarzenberga, tak jen připomínám jeho postoj k zachování anonymních akcií, díky kterým mohou zkorumpovaní politici zadávat výnosné státní zakázky firmám, které vlastní...

Navíc horování TOP09, abychom platili obrovské dluhy v EU, na kterých vydělávají miliardářští kámoši Kárla a možná i on, je také velmi odpuzující. Někdy je popisován až jako proněmecký kolaborant Schwarzenberg.

ODS

ODS při všech výše uvedených nepravostech TOP09 aktivně pomáhala, neměli bychom navíc zapomínat na její udržování solárního tunelu v chodu, což nás okradlo o miliardy atd. Jako pravicová strana se zdiskreditovala neustálým zvyšováním více než deseti daní některých i opakovaně a zcela proti předvolebním slibům i zvyšovala zadlužení ČR mnohem rychleji a více, než to dělali "rozhazovační" socialisté.

Navíc bychom se proslavili po celém světě nejhloupější premiérkou na celém světě, která neumí pořádně žádný světový jazyk, prý jen italštinu. Myslím, že hlupaček, jejichž jedinou kvalifikací je katolicizmus, jsme měli dost (Parkanová, Hanáková) to i za bolševika o komunistickém premiérovi Štrougalovi říkali na Svobodné Evropě, že by se uživil i za jiného režimu. Katolická vláda Petra Nečase byla v tomto mnohem horší než komunisté... Zneužívání vojenské rozvědky k soukromým účelům a štvaní tajných služeb proti bojovníkům za demokracii a proti svobodě internetu ACTA (dotaz pro BIS: Takže EU ovládají levicoví extrémisté, když EU ACTA odmítla?), kteří jsou nazýváni levicovími extremisty, je také znepokojující. Ještě hůře se vyjadřoval poradce Petra Nečase Roman Joch, který dokonce projevil mírně sadistické sklony - Nepřítel musí zemřít. Pokud ho to před smrtí bolí... tím lépe...

Stále klesajícím preferencím a vzájemnému pomlouvání v ODS by odpovídalo, že se do sněmovny vůbec nedostanou...

ANO

Soudruh Babiš z rodiny komunistických papalášů, údajně udávající názory svých spolupracovníků StB, který se netajil lobováním za přimíchávání řepky do benzínu vysoce nad požadavky EU a tím nás obírající dotacemi o miliardy. "Ano, lobboval jsem půl roku. Proč bych to nedělal?" říká Babiš v dnešním vydání týdeníku Euro. z našich daní, je skutečně jako udělat kozla zahradníkem.

Navíc, když vidíme do jakého kolapsu a masové nezaměstnanosti hlavně mladých přivedl mediální magnát Berlusconi Itálii, je mediální magnát Babiš hrozbou nejen hospodářského úpadku.

Jsem přesvědčen, že Schwarzenberg má pravdu, když v Babišovi vidí obdobu fašistického diktátora Mussoliniho

ČSSD

Strana Masaryka a Karla Čapka je jistě obecně dobrou volbou a pod vládou Miloše Zemana se ČSSD podařilo překonat krizi a zvyšovat životní úroveň. Na druhou stranu mi přijde, zda není také ovládaná loutkaři s miliardami, jinak by snad nemohla být tak rezignovaná k možné nápravě loupeže století s církevním krytím. Vláda by ihned měla rozhodnout, že všechny požadavky tisíce (!) mamonu chtivých organizací (nejenom církví!) budou označeny za sporné, a tím to bude rozhodovat nezávislý soud! Proč také ČSSD nevyhlásí válku neplatičům daní, namísto mírného zvýšení daně (28% místo22%) jen z částky nad 100 000 měsíčně, je mi záhadou.

Zemanovci

Pan prezident Zeman udělal velmi mnoho dobrého -- nenechal se vyprovokovat fanatiky, kteří se v rámci všeobecné štvanice na Zemana snížili k ohavnostem, jako že jej na Hrad dostala rudá prasata, že má problematickou dceru, atd. Jsem mu vděčen, že podporuje výslovně poctivé podnikatele a nezalekne se nepoctivých, i když jsou miliardáři. K tisíckrát ohřívané polévce o korunovačních klenotech bych řekl jen toto, po Zemanově družné návštěvě ruského velvyslanectví jsou Rusové povolnější ve splácení svého dluhu -- skutečně děkuji prezidentovi Zemanovi, že za zájmy ČR nastavil hrdinně i své játra.

Pomlouvačná štvanice na prezidenta Zemana pokračuje, kdy mu médii podporovaní nenávistníci z TOP09 vyčtou i žádost o pódium s mikrofony. To, že Zeman ustál nenávist všech prakticky všech médií i zfanatizovaných umělců, je obdivuhodné. Nicméně nejsem si jist, že se Zemanovci budou Zemanem řídit, viz jejich rezervovaný postoj k revizi církevních restitucí, ačkoliv Zeman pro nápravu je. V každém případě by se se Zemanovci ve Sněmovně mohla podařit prolomit mediální blokáda, které prezident čelí a na jeho bonmoty i mnohdy velmi rozumné myšlenky bych se těšil.

Zelení

Prezentují se jako protikorupčníci, ale přitom bojují hlavně proti Zemanovi, který s největšími korupčníky zatočil. Když byli u moci, nechali zničit část Šumavy kůrovcem, takže si tehdy Schwarzenberg  tehdy v převlečeném zeleném kabátě mohl mnout ruce, že jeho lesy v ČR i za hranicemi nemají takovou konkurenci a ceny dřeva jsou vysoko. Navíc nejspíš nepřesáhnou 5%.

Úsvit

Pan Okamura,říká mnoho správných a dobrých věcí (přímá demokracie jako ve Švýcarsku je dle mého názoru hlavním důvodem, proč mají minimální mzdu přes 80 tisíc Kč (naše banky jsou také vysoce ziskové a platy jsou přesto v ČR mizerné, takže bankami to není), nebo jeho odmítnutí přidat se k stokrát ohřívané antikomunistické polévce, kdy se komunistů odvážně zastal. Na druhou stranu jeho populistické výroky proti Romům, malá ochota napravit církevní restituce, které spolu spískal kmotr Okamurovy knihy D. Duka mne odrazuje.

Hlavu vzhůru

Pan prezident Klaus má bohužel i tržní morálku, a tak i když vypočetl, proč jsou církevní restituce nespravedlivé a špatné, stejně je nechal projít. Navíc do hnutí přešli i ti, co je schvalovali jako poslanci a předsedkyně Bobošíková, ačkoliv dříve statečně protestovala, se nyní také nemá k nápravě. Kladně hodnotím neochotu platit cizí EU dluhy. Nicméně Klausova a Nečasova amnestie...

Svobodní

Pan Mach měl na restituce vcelku rozumný náhled, a také za myšlenku, že by církve platily daně, začal být médii a církevní lobby potlačován a očerňován. Velmi souhlasím s odporem Svobodných proti Eurovalu a výborné jsou i vysvětlující videa Svobodných, kde nám hrozí prakticky likvidační zadlužení. Myslím, že jsou pravicoví až příliš důsledně, ale pokud by někdo chtěl volit skutečnou pravici a ne zkorumpovanou kleptopravici, která se za pravici jen vydává, jsou Svobodní správnou volbou. Do Sněmovny se pravděpodobně nedostanou, ale věřím, že dosáhnou 3%, a tudíž získají dost financí -- hlas nebude ztracený, což umožní Svobodným dostat se do Sněmovny v příštích volbách.

KSČM

Celý život jsem byl vášnivý antikomunista, ale proti různým zlodějinám byli nejvíce komunisté a to platí obzvláště pro předražené církevní restituce. A bible říká: Podle ovoce poznáš strom! Navíc komunisté jsou jediní, kteří slibují výrazně minimalizovat následky této zlodějiny. Návrat totalitního komunismu je nesmysl -- v Rusku jsou v opozici utlačovaní Putinem, který se naopak spřáhl s pravoslavnou církví (proti tomu protestovaly uvězněné Pussy Riot), a tak k nám z Rusku přijde leda klerofašizmus! Ale po té, co Putin s Čínou zachránili Sýrii před americkým bombardováním, které si přáli totalitní Saudové a náboženská lobby Izraele, dále po útocích USA na ochránce svobody Manninga, Snowdena nebo Assange (Wikileaks) dobro a zlo ve světě se nám nějak zamíchalo. Spíše to na světě vypadá, že čím více náboženství, tím více vražd, zločinnosti a válek... A každý, kromě úspěšných zlodějů, by určitě chtěl, aby nám rostla životní úroveň tak rychle, jako roste Číňanům pod "komunisty" až na nejvyšší úroveň, která je v současném světě již dlouho - v socialistické Skandinávii. O statečnosti mnohých protestujících komunistů při vpádu Rusů ZDE. Komunisté spoluvládli v Itálii, Francii i jinde a většinou je to silně oslabilo, tak není třeba mít strach.

Navíc komunisté jsou ve všech stranách a Ti nejvíce bezcharakterní, kterým šlo vždy o to, kde by si co nejvíce nakradli, jsou v ODS, TOP09 ( hlasitý podporovatel církevních restitucí s kontakty na korupčníky a nemovitostmi v USA Besser?) ANO atd.

Takže rozhodující by mohlo být studovat jednotlivé kandidáty a kroužkovat a kroužkovat, rozhovory s kandidáty různých stran jsem publikoval na blisty.cz a outsidermedia.cz

Klérofašizmus

Ostatně - nepřipomíná vám > štvaní D.Duky proti levici stejné štvaní nacistů a církví proti sociální demokracii a levici obecně?

Pochybnost, zda jsme ještě právní stát, vyvstávají také s kauzou Rath, který byl dle mého odstraněn, aby nevadil v zlodějinách 1000x větších, než ze kterých je obviňován. Protizákonné zmanipulované úniky z vyšetřovacích spisů do MFDnes i dalších médií, to že voliči ČSSD ztratili zastoupení, aniž bylo Rathovi cokoliv prokázáno, účelové lži v médiích, že měl doma samopal, ozbrojená policie v parlamentu, kde nemá podle zákona co dělat, jen pro zastrašení ostatních poslanců, jsou spíše typické pro nastupující fašizmus.

Ještě k tomu, že církevní restituce byly doopravdy zlodějina -- společné stanovisko asociace hejtmanů a ČSSD nebo odlišné stanovisko ústavního soudce Jana Musila. K rozhodnutí ústavního soudu s politikem KDU-ČSL M.Výborným o církevních restitucích -- také vydali stanovisko, že když si v církvi předali neprávem nabytý majetek farnost s biskupstvím, tak jim to má zůstat, protože to biskupství prý nabylo v dobré víře(!!!) -- to mi přijde, že nyní si zloději mohou předat ukradené věci jeden druhému a nic nevracet, protože ten druhý to prý nabyl dobré VÍŘE?.

Šťastnou volbu přeji a hlavně prosím nevolte zkorumpovaný klérofašizmus, který hrozí hlavně od koalice ANO, TOP09, KDU-ČSL a ODS.

0
Vytisknout
8868

Diskuse

Obsah vydání | 25. 10. 2013