Případ zraněné holčičky: Je doma, ne v nemocnici, rodiče hledají lékaře, který by ji vyšetřil ledviny

29. 5. 2017

čas čtení 1 minuta


Pětiletá dcera kontroverzních ruských umělců Olega Vorotnikova a Natalie Sokol je doma, ne v nemocnici. Její rodiče v Praze zoufale shánějí lékaře, který by byl ochoten provést u ní vyšetření ledvin. Zdravotní pojištění pro dítě stále nemají.

Poté, co bylo pětileté dítě sraženo automobilem na refýži v centru Prahy, Policie ČR zahájla trestní stíhání proti matce dítěte, nikoliv proti řidiči, který ji srazil, píše Oleg Vorotnikov.

Snažíme se zjistit, z čeho je matka obviněna.

Tisková mluvčí nemocnice v Motole neodpověděla na dotaz Britských listů požadující vysvětlení, proč byli rodiče z nemocnice odstraněni, i když samotný server nemocnice v Motole uvádí, že rodič má právo být trvale přítomen u nezletilého pacienta, ani proč vyšetření ledvin není možno hradit z pojištění řidiče, který holčičku srazil.

------


Já nevím, ale to se mně snad zdá...
Milan

 Begin forwarded message:



 From: Free Voina <really@free-voina.org
 Subject: Re: Milan
 Date: May 29, 2017 at 7:56:54 AM EDT
 To: Milan Kohout <plzenslovany@gmail.com

 Hi Milan

The breaking news is the police opened a criminal case AGAINST KOZA after the road accident with Mama. Not against that driver but against Koza. Please share it.


Mama is at home, not at hospital. We are running now through the city trying to find a doctor who could make a professional examination for Mama. We still have no health insurance.

 Oleg



 2017-05-28 15:45 GMT+00:00 Milan Kohout <plzenslovany@gmail.com:

     Hello Oleg
     what is new??
     Is Mama still in the hospital or not?
     Milan

0
Vytisknout
6185

Diskuse

Obsah vydání | 1. 6. 2017