Jak vám Mladá fronta lže

14. 3. 2019

čas čtení 2 minuty
Jelikož jsem nyní přímo na místě na Lesbu, nedá mi to ukázat, alespoň lidem, kteří mě čtou na FB, jak s vámi noviny uzenkového miliardáře, komunistického práskače a toho času premiéra ČR Andreje Babiše manipulují. 

V textu Mf Dnes je decentně zamlčen fakt, že ti lidé, kteří vztyčili bez povolení kříž, nebyli obyčejní Řekové, ale bosohlavové ze strany Zlatý úsvit, která se netají svou inspirací nacistickým Německem. Tito kluci na sebe místo pozdravu zdvihají pravačku, jsou otevřeně antisemitští, proslulí násilím a zločiny z nenávisti. Tito kluci se nesnaží na oko předstírat, že nejsou to, co jsou, jako někteří frajeři u nás. Oni se vám k tomu hrdě přiznají, píše Milan Votýpka.

 


Tak tito vlastenci se rozhodli postavit kříž bez povolení příslušného úřadu, ostatně proč by to dělali s povolením, zatčení jím přinese mediální pozornost, po které touží. Úřady se zachovaly přesně tak jak musely, v souladu s platnou legislativou, jako kdybyste si na náměstí bez povolení začali stavět kůlničku. To je vše co se stalo.

Dřívější pokácení kříže nesouvisí s tím, že by tento symbol rozrušoval migranty, ale otevřená náckovská provokace rozrušuje radikální levičáky. Migrantům je stejně kříž jedno, po tom co se zde vynořili po nejšílenější plavbě života je toto asi poslední starost, kterou mají, a stejně nechtějí na tomto bohem zapomenutém ostrově zůstat. 

Tímto se nechci nikoho zastávat, jen konstatuji, co se zde stalo, má zcela jiné kontury než epický příběh o rozumných lidech, netolerantních uprchlících a šílených multikulturalistech, kterým není ani kříž svatý. Bývalé nejčtenější seriozní noviny v Česku nejenže vyloženě manipulují s fakty, ale hlavně dávají náckům to co chtějí. Za nadšeného potlesku významné části spoluobčanů.

0
Vytisknout
12151

Diskuse

Obsah vydání | 19. 3. 2019