Johnson realizuje výsledky kriminálního referenda o brexitu

19. 10. 2019

čas čtení 2 minuty

Novinářka Carole Cadwalladr:

Představte si, že žijete v zemi, v níž váš vlastní premiér beztrestně porušuje zákon. Protizákonně uchvátil moc a pak provede změny ústavy na základě populistického mandátu, který on sám zfalšoval. Jediné, čeho je teď zapotřebí, je, aby se dnes rozložil Reichstag a sen je uskutečněn.

Poslanci, jak se připravujete k historickému hlasování, vězte, že tak činíte na základě zkorumpovaného a ilegálního hlasování v referendu. Vězte, že při jakýchkoliv jiných volbách by byl výsledek takového hlasování zrušen a volby by se konaly znovu. Níže vidíte vůli lidu, která se krátkodobě změnila přesně v tu chvíli, kdy Cummings a Johnson rozpoutali svou ilegální válku internetových reklam.

Novináři svou práci udělali. Odhalili jsme kampaň, v jejímž čele stál člověk, který je nyní premiérem, a jejímž cílem bylo spáchat obrovský volební podvod a podvrátit volby. Podařilo se to. My novináři ale nemůžeme pohnat nikoho k odpovědnosti. To je úkolem našich institucí. Ty totálně selhaly. Včetně parlamentu.

Položí v této věci dnes Johnsonovi jediný poslanec jedinou otázku? Nikdy nebyla vznesena. Nikdo se v této věci nedožadoval odpovědi. Nikdo se Johnsona nezeptal na to, co věděl jako ministr zahraničí o Banksových penězích a Rusku. Avšak, samozřejmě, hlasujte pro tuto dohodu. Při plném vědomí, že americké a britské volby r. 2016 zhodnotí historie jako zkorumpované volby jednadvacátého století.



0
Vytisknout
7486

Diskuse

Obsah vydání | 22. 10. 2019