Prosíme, přispějte finančně na provoz Britských listů

1. 6. 2015

čas čtení 2 minuty

Motto:

"Ty budeš ty migranty živit že se jich tak zastáváš? ne? tak drž hubu zmrde..." Michal Maršík.

(Pozn. red. Přichod imigrantů do jiné země VŽDYCKY pro tu zemi znamená hospodářské oživení, protože přistěhovalci pracují daleko intenzivněji než místní lidé. Přinášejí také nové nápady a myšlenky. Např. mezi nejbohatšími Brity je celá řada přistěhovalců z třetího světa. V Británii také přistěhovalci působí ve vysoké politice, ku prospěchu země.)



Britský konzervativní ministr obchodu a průmyslu Savid Javid

Britský stínový labouristický ministr obchodu a průmyslu Chukka Umunna

Vážení čtenáři,

dovolím si vám opět po určité době připomenout, že provoz Britských listů není zadarmo. Financují si ho čtenáři sami, kteří tak určují, jestli má v českém prostředí fungovat nezávislý analytický deník.

Máme zato, že v šířící se hysterii v České republice (opakovaně mi píší čtenáři, že je správné, že Němci byli v roce 1945 v Československu vražděni a vyháněni z domovů, protože - včetně malých dětí - nesli kolektivní vinu za předchozí nacistická zvěrstva! - jiní se iracionálně děsí údajné "muslimské invaze", která "zničí naši kulturu"). Třetí, protože jsou - jistě právem - nespokojeni s postkomunistickým režimem v ČR, z toho nelogicky vyvozují, že musejí podporovat ruský agresivně autoritářský režim Vladimíra Putina.

Proti hysterické hrůze z jinakosti a iracionálnímu zkratkovitému myšlení musíme trpělivě předkládat věcné a racionální argumenty.

Myslíme si, že v rychle se destabilizující České republice i Evropě je Britských listů zapotřebí dnes více než během jejich celé dosavadní téměř dvacetileté existence.

Pokud s tím souhlasíte, přispějte prosím na jejich provoz finančně.

Podle Google Analytics si Britské listy měsíčně otevře cca 300 000 individuálních čtenářů (individuálních IP adres).

Finančně však přispívá cca 150 lidí.

Za případný příspěvek děkujeme. Prosíme, pošlete ho na náš účet v pražské Raiffeisenbance, číslo účtu: 1001113917, kód banky 5500. Adresa banky je 120 00 Karlovo nám. 10, Praha 2. Čtenáři mohou přispět na provoz Britských listů úvěrovou kartou na adrese www.paypal.com po jednoduché registraci odesláním částky na adresu redakce@blisty.cz. Jan Čulík

šéfredaktor

0
Vytisknout
9998

Diskuse

Obsah vydání | 12. 6. 2015