Babiš neuvěřitelně: "Do půjčování i vymáhání dluhů jsme vnesli lidskost"

29. 9. 2021

čas čtení 1 minuta

Ve svém předvolebním blábolu zveřejněném na Facebooku (vlastně ne svém, Babiš neumí česky, to mu píší nějací podřízení) napsal Babiš skutečně tuto neuvěřitelnou větu. Zopakujme ji:

"Do půjčování i vymáhání dluhů jsme vnesli lidskost."


OPRAVDU? Vymáháte dluhy LIDSKY? :)))

Přitom sám Babiš přiznává, že v roce 2020 se stalo v ČR obětí parazitických exekutorů DALŠÍCH 408 000 LIDÍ! Co je to proboha za zemi a co je to za politika? A jak je možné, že ostatní politikové se proti těmto neuvěřitelným, drzým nesmyslům, za hranou kriminality, nepostaví?

Znovu zopakujme, že uvrhování lidí do dluhového otroctví prostřednictvím systému soukromých exekutorů je zvláštním vynálezem České republiky, který nikde na světě neexistuje. Jak je to možné? (JČ)

Konstatuje Albín Sybera: 

Je před volbami - Andrej Babiš a Patrik Nacher se opět (po kolikáté už?) vrhli na “řešení” exekucí. Je nabíledni, že to opět zůstane v předvolební rovině a tenhle jejich mocenský nástroj zůstane z větší části zachován pro potřeby jejich okolí. Je ovšem pozoruhodné, že neexistuje politická síla, která by jim tohle v předvolební kampani dokázala omlátit o hlavu.

2
Vytisknout
5421

Diskuse

Obsah vydání | 1. 10. 2021