Konspirační znamení: Zamaštěná kapsa

20. 9. 2013 / Wenzel Lischka

čas čtení 5 minut

Jistě vás už také ošulili? V demokracii to není jinak možné. Zvláště, když na vás doléhá nemohoucí stáří, šediny, choroby, hluchota, slepota, třes údů a hloupost. Také jste dostali za bolševika flastr za rvačku a lopatu? Dnes ráno se u nás servali tři bezdomovci při vybírání kontejneru.

Chvíli předtím jsem se vrátil z očního. Před tím jsem byl v lékárně. Obvykle to bývá naopak. Napřed navštívíte lékaře a pak teprve lékárnu. Chcete-li patřit k horním deseti tisícům, strčte si hroudu mastné vazelíny do kapsy.

Návštěva lékárny byla příhoda velmi poučná. Již vím, proč komunistický režim musel dobrovolně padnout. Vůbec to nebylo občanskou poslušností a plánováním, jak se nám snaží namluvit světoznámí profesoři ekonomie z prognosťáku.

Po smutných zkušenostech jsem se rozhodl, že ušetřím. Napadlo mne, že se budu léčit sám. Proto jsem nešel nejprve k lékaři, ale rovnou do lékárny. To, abych si neodborně léčen, zakoupil lék sám.

Pokud vám nestačilo 40 let předtím, jistě jste už za 24 let pochopili pravý účel legálně organizovaného zločinu. Některé zcela nevinné články jeho řetězu dnes tvoří pojišťovny, lékaři, lékárny a farmaceutické firmy.

Každý pacient dobře ví, že takové výrazy jako "lékař", "lékárna" a "lék" pocházejí od slovního základu "leknout", čili umřít. Nemusíte se však vůbec bát. Jako každý upír, onen legálně organizovaný řetězec vůbec neusiluje o váš život, ale pouze o vaše peníze (životní síly). Mrtvý pacient je pro něj k ničemu. Zdravý ovšem také, neboť oba se z jeho vyděračských tenat osvobozují.

Definitivním uzdravením je smrt. Proto ve vlastní zájmu o nic takového jako je zdraví vůbec neusilujte! Buďte poctivě a poslušně nemocní. Nejlépe duševně i tělesně. Blbněte, kašlejte, chrchlejte, pochcípávejte, skučte a vlečte se jako mátožné stíny na sociálku, pracák nebo do pod(měrečně)placeného zaměstnání. A také do vetešnictví a za slevami. Ale hlavně, prosím vás, neumírejte. Demokraté by z toho byli velice smutní.

Těm nájemným profesorům ekonomie by měli sebrat diplomy a dobře placené posty. Káží shora o trhu z kateder, ale dole na ulici nikdy nebyli. Šplhavci hloupým občanům namlouvají, že příčinou hospodářského krachu reálného socializmu bylo plánování. Ano, i po tak slabém stéble lezou netonoucí kariéristé vzhůru.

Chytřejší občané dávno pochopili, že vše v reálném kapitalizmu je výsledkem dobře plánovaného komplotu. Nikdo lépe neplánuje, než demokratičtí zloději v ekonomických rukavičkách.

Abych ušetřil, rozhodl jsem se, že jeden článek v organizovaném zločinu vynechám. Šel jsem se léčit sám. Jenomže jsem v lékárně již dlouho nebyl. Ačkoliv jsem uvědomělým rukojmím ekonomiky, prostomyslně jsem netušil, že proti mému úhybnému manévru mají vyděrači pečlivě naplánovaný razantní protiútok.

Ve své nerozvážnosti jsem si šel koupit mast Dermazulen na zanícený škrábanec od kočky domácí. Sdělená cena 120,- Kč mně vyrazila dech. Proto mi vypadly oči z hlavy a musel jsem jít na to oční oddělení.

Jak jsem se zprvu domníval, cena nebyla chybná, ačkoliv její masťový základ tvoří tuk z ovčí vlny, vosk a vazelína. Díky letošnímu budování demokracie s plochou dráhou letu jsem neměl čas, abych někde na smetišti sehnal hlavní účinnou látku (Matricariae etheroleum) té zpropadené masti záludně působící infarkt. Obsahuje ji heřmánek pravý, který si libuje v rumišti. Zatímco dříve jsme tu mast vyráběli, dnes nesmíme, kapsy si vesele mastíme.

Komunisté mohli vládnout věčně. Stačilo všechno zdražit 10-20 krát. A když by to nepomohlo, měli odevzdat hospodářství kapitalistům. Mohli jsme si ušetřit ty mrtvé v Listopadu 1989. Věru škoda těch mladých studentských životů zhulených za barikádou z trávy a prošpikovaných injekčními střelami s perníkem.

Nezapomeňte, abyste v boji za svobodu a demokracii bídou a nouzí nepadli, poznávacím znamením pro konspiraci, legálnost, etiku, honoraci a inteligenci je zamaštěná kapsa. Také si připadáte jako ten hloupý vesničan, co nevytáhl paty ze vsi, a tak si myslel, že větší svině než jsou zrovna u nich doma, být nemohou?

Od té masti jsem si vzal účet. Jak jsem magistře náležitě vysvětlil, jako památku na humanitu, svobodu, demokracii, blahobyt, pravdu, lásku a vítězství kapitalistické třídy. A také jako případný corpus delictí u soudu, kdybych jim tu lékárnu náhodou nepříčetně vybílil. V té staré hamižné bábě, co měla být už deset let dávno v důchodu, to jenom hrklo...

0
Vytisknout
13985

Diskuse

Obsah vydání | 20. 9. 2013