Jsem v kategorii nepotřebného a obtížného hmyzu

7. 2. 2012

čas čtení 1 minuta

Moc bych chtěla poděkovat za zveřejnění příspěvku pana Jana Mertla "Neskutečná úroveň diskuse o sociální politice v ČR", píše Jana Mertová.

Je velice výstižný, pravdivý a nastavující zrcadlo těm, kterých "hraběcí rady", jak je nazývá pan Mertl, udělují potřebným a zoufalým lidem na počkání. Sama jsem si to zažila a zažívám již po několik let (jsem již totiž v kategorii nepotřebného a obtížného hmyzu, který je nad 45 let a také hledám práci, kde se dá - neúspěšně).

Lidé, jako je pan PhDr. Jaromír Máša - vzdělaných a opravdu prospěšných odborníků, které však nikdo nechce, se kupí na úřadech práce, či na sociálních úřadech.

Naši mocipáni se k takovým lidem chovají jak k plebsu, protože sami postrádají jakékoli důkladné a užitečné vzdělání a také jejich výchova se jejich rodičům absolutně nepovedla.

Trestuhodné je tedy, že odborníci jsou vyháněni ze svých pracovišť a nakonec i z bytů.

Přeji panu Mášovi, aby natrefil na lidi, kteří mu nebudou diktovat, co má dělat, ale umožní mu prožít svůj život důstojně a v tom, duchu, jak je zvyklý a umožní mu také pracovat v oborech, ve kterých je dle mého názoru špičkou.

Mnoho úspěchů a zdraví všem přeje

Mgr. Jana Mertová

0
Vytisknout
10999

Diskuse

Obsah vydání | 8. 2. 2012