Ruský poslanec vyzývá k únosům ministrů zemí NATO

20. 6. 2022

čas čtení 1 minuta
Dalším znamením toho, že se Rusko stává teroristickým státem, je když Oleg Morozov, poslanec Dumy za vládní stranu Jednotné Rusko, vyzval ruské agenty, aby zajali každého ministra NATO na návštěvě Kyjeva a pak takové lidi v Moskvě soudili za dodávky zbraní Ukrajině, upozorňuje telegramový kanál Zakázaný názor.

Když Morozov předložil tento návrh v moskevské televizi, publikum propuklo v potlesk, což naznačuje, že to, po čem volal, se může těšit podpoře nejen vládnoucí strany, jejímž je členem, ale také ruského obyvatelstva.

Putinova Ruská federace rychle mutuje v otevřeně teroristický stát, jakýsi Islámský stát s jaderným kufříkem, kde je radikální islám nahrazen ideologií "věčného putinismu". Vysílání komentářů jako Morozovův odráží a prosazuje nebezpečný "nový normál".

Pokud to bude pokračovat, brzy začnou poslanci Dumy za Jednotné Rusko volat po teroristických útocích na evropská města a propagandisté ​​ospravedlní useknutí hlav "rusofobům" a "nacistům". Stručně řečeno, realita je taková a překonávající i ty nejstrašnější předpovědi z doby před několika měsíci.

Putinův režim stvořil monstrum, které už zabilo desítky tisíc nevinných lidí. Pokud toto monstrum a režim, který ho sponzoruje, nebudou zničeny ve velmi blízké budoucnosti, počet jeho obětí poroste na stovky tisíc nebo dokonce miliony lidí.

Zdroj v ruštině: ZDE

-2
Vytisknout
5063

Diskuse

Obsah vydání | 23. 6. 2022