Proč trpí Praha odpalování petard?

1. 1. 2020

čas čtení 1 minuta

Byl jsem včera na Václaváku asi v devět (pracovně, soukromě by mě tam nikdo nedostal), takže dlouho před začátkem toho nejhoršího.

Celkem ještě chápu, že se někomu líbí ohňostroje. Ale co musí bejt člověk s prominutím za vymaštěnýho debila, aby se v davu lidí bavil odpalováním petard, který ani žádnej ohňostroj neudělají, akorát vybuchnou, to fakt nepochopím, píše Jan Moláček na Facebooku.

Není mi jasný, proč tohle Praha ve veřejným prostoru trpí, což se týká používání veškeré amatérské pyrotechniky tím způsobem, jakým ji její fanoušci bez zábran používají - tedy pod vlivem alkoholu, mezi lidma včetně dětí, bez sebemenších bezpečnostních ohledů.

Způsob oslav Silvestra v centru Prahy skvěle doplňuje všechny ty okýnka se "staročeským" trdelníkem, blikající reklamy na předraženej nejubožejší shit, atd. Je to strašná ostuda a Praha si dělá reklamu pouze u té nejmíň snesitelné sorty "turistů", kterou by měla spíš odrazovat.

Znamená aktuální dění v politice v Praze 1, že končí i ty nesmělý snahy s tím něco dělat, který jsem v posledních měsících zaznamenal?

Tak to teda hezkej novej rok.

0
Vytisknout
8620

Diskuse

Obsah vydání | 3. 1. 2020