Kam vede psaní serverů, jako jsou Parlamentní listy

"Možná dojde i na ten kalašnikov..."

6. 2. 2016

čas čtení 1 minuta


Vyvolávání nesmyslné hysterie a systematické šíření poplašných zpráv v protikladu s fakty vede nakonec vždycky k násilí. Členové české společnosti, kteří naivně nebo záměrně spolupracují se servery, jako jsou Parlamentní listy, by si měli uvědomit, že i oni nesou pak odpovědnost za násilí, které vznikne v důsledku hysterické rasistické a xenofobní manipulace.

Nejkladněji hodnocené názory v diskusním fóru na Novinkách pod článkem o žhářském útoku na pražskou Kliniku:

-Jestli sem bude Sobotka tahat další nelegály, tak možná dojde i na ten kalašnikov (20+).

-Když to tak člověk pozoruje,kdo je pro ty doktory a inženýry tak je to samej feťák odbarvený vlasy na fialovo a věk do 25ti let,kteří tito smrkoši nevědí co je pracovat a poctivě se živit !!! Je to samá mladá lůza na sociálních dávkách !!!! (22+)

-Jsem stále víc zmaten, jak velký počet lidí nejen v Česku nechápe, jaká apokalypsa dopadá postupně na vyspělé a přátelsky myslící Evropany. To co dnes prožíváme je počátek novodobé invaze zaostalých kultur, které si přišly pro bohatství a pohodlí, stejně jako Barbaří ve starém Římě. My jim přátelsky otvíráme náruč a ony nás za to zničí, vyplení. Lidé probuďte se a jdeme se bránit (40+)

-nejsem priznivcem hazeni zapalnych lahvi, ale tohle chapu spise jako vyraz frustrace nad zoufalou necinnosti vlady. lide to proste nakonec vezmou do svych rukou (26+)

-Doufám, že je nikdy nedopadnou! To už není vandalismus to je zoufalství lidí nad politikou tohodle bordelstátu!!! (34+)

-Naše nevážená vládo.Bude hůř pokud nezastavíte musláky.Nemáte policajty ani vojáky.Nas... lidí už je moc (28+).

0
Vytisknout
8998

Diskuse

Obsah vydání | 9. 2. 2016