POZVÁNKA - DNES:

Kladení šeříků na památku osvoboditelů, vernisáž Michala Marčáka a narozeniny Štěpána Kotrby v Jazzové sekci.

8. 5. 2013

čas čtení 1 minuta

15:00 kladení šeříků, pár proslovů a tichá vzpomínka na ty, kteří Prahu v roce 1945 osvobodili. Kde? U tanku. Ano, u TOHO tanku. Nebo respektive u toho, co z kdysi hrdé zbraně v Praze na Smíchově zbylo poté, co jej banda chuligánů natřela na růžovo a vojáci pak raději odstěhovali do Lešan, píše Štěpán Kotrba.

Organizuje parta levičáků v čele s místostarostou Prahy 5 (Petr Lachnit, ČSSD). Šeříky klade každý sám za sebe, ne za partaje. Vítáni jsou nestraníci i členové všech stran, kteří respektují názory členů jiných stran a nehodlají urážet památku osvoboditelů Prahy. Pak se jde (pěšky) do Jazzové sekce, kde bude vernisáž karikatur právníka, kriminalisty a kreslíře Britských listů Michaela Marčáka, který už bohužel rok není mezi námi. A při té příležitosti mi můžete poblahopřát k padesátinám, i když by mnozí byli určitě rádi, kdybych také nebyl mezi námi.

Jste zváni, sraz v 15:00 u tanku, vstupné do Jazzové sekce dobrovolné, pokud možno kvalitní a tekuté. Na politicky nekorektní humor dojde také.

0
Vytisknout
5184

Diskuse

Obsah vydání | 7. 5. 2013