Měl by obrat diskusí na serverech provládních deníků vládu znepokojovat?

10. 11. 2012

čas čtení 1 minuta

Čtenářská fóra provládních deníků, jako je například IDnes, bývala plná ideologického antikomunismu. S posledním vývojem se to zcela ztratilo a čtenáří píší téměř výlučně ostrou kritiku dnešní pravicové vlády ZDE. Stejnou ostrou kritiku se může Petr Nečas dočíst na svém facebookovém profilu ZDE. Veřejnost teď reaguje zuřivě vlastně na jakýkoliv výrok jakéhokoliv politika ZDE. Opravdu to pány politiky neznepokojuje?

Jednou možností samozřejmě je začít cenzurovat internet. Novopečený pan ministr spravedlnosti tu možnost už koneckonců naznačil...

IDnes se to už možná pokouší řešit. Tento relativně nevinný, i když velmi trpký komentář, na serveru IDnes smazali. Jsou jich tam ovšem další stovky velmi podobných.... (JČ)

Smazáno, tak opakuji: Pane Nečasi, vy jste se dočista zbláznil. Naději teď potřebujete hlavně vy, váš loutkovodič Kalousek, dvorní šašek Benda a zbytek čuníků u vašeho koryta, které si naprosto bezostyšně plníte našimi daněmi... na úkor důchodců a rodin. Máte naději, že dostanete rozum a odstoupíte dřív, než vás lidi defenestrují. Myslíte si, že máte patent na spravedlnost a morálku? Že 80% lidí, na které totálně kálíte, jsou lůza? Čím chcete lidi opít tak, aby utráceli peníze, které nemají? Vy vážně žijete v nějakém iracionálním bludu. Mě se zvedal žaludek, když jsem sledoval jak 102 z vaší party mávalo v parlamentu pro tunely z našich do vašich kapes. A pak ještě zvýšení platů. A to v čele s odsouzeným kriminálníkem. Jak symbolické. Jak vítězové na bílé hoře. Vy nemáte tušení, jak jsou na vás lidi naštvaní. Totálně jste odepsal ODS i katolickou církev. Vy jste Kalouskova nejnaivnejší loutka...ostatní ve vaší partě hrabou a teší se na trafiky, ale vy jste jenom mimoň.

0
Vytisknout
7830

Diskuse

Obsah vydání | 12. 11. 2012