Jsem uprchlík. Mám letět do Dublinu. Ryanair mi nechce dovolit nastoupit do letadla. Prosím, protestujte!

10. 4. 2019

čas čtení 2 minuty

Aktualizace:

İyad el-Baghdadi  Právě se mi telefonicky omluvili z Ryanairu s tím, že mě pustí hned do dalšího letadla a poskytnou mi odškodné. A já teď myslím na všechny ty uprchlíky, kteří nemají 122 000 followers na Twitteru a jimž takto Ryanair netelefonuje. Co se týče vás všech, kteří jste si stěžovali a stali jste se na dvě hodiny mým hlasem, děkuji vám, mnohokrát. Kolem nás se děje mnoho nespravedlnosti a my uprchlíci se s tím musíme pořád potýkat., Ale zároveň existuje i mnoho solidarity a sympatií. Děkuju vám všem, milí přátelé. Nezapomínejte na ostatní uprchlíky, které mnoho lidí na Twitteru nesleduje a kteří nemluví anglicky a jsou dehumanizováni a zlomení a nemají schopnost se bránit. Buďte i jejich hlasem.


İyad el-Baghdadi je mezinárodně známý a silně respektovaný aktivista za demokracii. Prosazuje demokracii a lidská práva na Blízkém východě už mnoho let.




Jsem na letišti v Berlíně a Ryanair mě odmítl vpustit na palubu letadla. Mám letět do Dublinu. Stránky irské vlády uvádějí, že smím letět, ale @Ryanair tvrdí, že nesmím. Prosím, protestujte u Ryanairu, pošlete svůj protest s tagem @Ryanair, píše İyad el-Baghdadi | إياد البغدادي

Důvod uvedený: žádný. Předložil jsem jim printout ze stránek irské vlády, že mohu do Dublinu cestovat. Chtěli po mně "originál". Žádal jsem promluvit s vedoucím, není k dispozici. Požádal jsem o informace o svých právech jako zákazník, odkázali mě na internetové stránky Ryanairu. ‏  Prosím, protestujte. Ryanairu tohle neprojde.


0
Vytisknout
7545

Diskuse

Obsah vydání | 16. 4. 2019