Knihovna spisovatelky a přítelkyně z domu smutku Evy Kantůrkové

25. 4. 2017

čas čtení 1 minuta

Městská knihovna Praha, středa 26. 4. 2017, 19 hodin, Mariánské náměstí, Praha 1

Knihovna spisovatelky a přítelkyně z domu smutku Evy Kantůrkové. Cesta vedoucí od dětského okouzlení čtenými knihami k psaní knih vlastních. Vyprávění o knihách přátel i Jungově Červené knize.

Pátý díl cyklu Knihovny známé i neznámé – Filmy, které v televizi neuvidíte. ČR 2017, 50 minut. Besedu s Evou Kantůrkovou, Petrem Kotykem a Bedřichem Ludvíkem moderuje Vladimír Hendrich.

Knihovny známé i neznámé VI – Filmy, které v televizi neuvidíte. Archivář Petr Kotyk a režisér Bedřich Ludvík natáčejí knihovny zajímavých osobností. Projekce snímků s lektorským úvodem a besedou.

Následuje:


Následuje:

Městská knihovna Praha, středa 17. 5. 2017, 19 hodin, Mariánské náměstí, Praha 1

Knihovna rodu spisovatele a básníka Jáchyma Topola. Knihovna a písemnosti děda spisovatele Karla Schulze, osudové matky Jiřiny Schulzové provdané Topolové, otce dramatika Josefa Topola a bratra hudebníka Filipa Topola odcházejí z rodinného bytu doprovázeny dědicem rodu – Jáchymem Topolem.

Sedmý díl cyklu Knihovny známé i neznámé – Filmy, které v televizi neuvidíte. ČR 2017, 46 minut. Besedu s Jáchymem Topolem, Petrem Kotykem a Bedřichem Ludvíkem moderuje Vladimír Hendrich.

Knihovny známé i neznámé VII – Filmy, které v televizi neuvidíte. Archivář Petr Kotyk a režisér Bedřich Ludvík natáčejí knihovny zajímavých osobností. Projekce snímků s lektorským úvodem a besedou.

0
Vytisknout
6539

Diskuse

Obsah vydání | 27. 4. 2017