Čisté jádro nacismu

27. 9. 2017 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Napsal jsem článek do BL o tom, že soud pravomocně osvobodil mladého Afghánce, obžalovaného na základě fantasmagorií zdravotní sestry ze znásilnění. A dostal jsem tuto reakci 74letého čtenáře (všimněte si, že o tak zásadní věc, jako je právo, nebo otázka, co se vlastně v tom případu vskutku stalo, mu vůbec nejde).

V této reakci je podle mne celá "logika" českého neonacismu v kostce, včetně představy, že Němci začnou brzy utíkat do ČR před svou barevnou společností.

"Ano, jsem rasista, xenofob, homofob, islamofob a k dovršení všeho zla, rusofil. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Tak už to zůstane.
Pokud byste si snad, položil otázku, zda se za takové myšlení nestydím, odpověděl bych s jistým pocitem hrdosti, že nikoliv. Ba, právě, naopak.

P.S. Osvobození toho afgánského čmouda přihrálo Okamurovi spoustu hlasů navíc. Poslouchám to všude, okolo. Věřte, už dlouho jsem se netěšil na výsledek voleb, jako letos. To bude Praha vzhůru nohama. Z vašeho pohledu Čechům není pomoci. Já myslím, že právě, naopak. Je otázkou času, kdy Němci budou žádat o pobyt u nás."


Tyto  postoje, to je prostě jádro nacismu... pak už je jen otázka, jak bezohledně a tvrdě se to prosazuje. Jakmile tento způsob myšlení převládne, tak vynese nahoru ty největší stvůry... možná by to nakone semlelo i tohoto pána, který se asi ve své bílé rase, heterosexualitě atd. cítí bezpečně :-)

K jakému Rusku se ten člověk po životě, stráveném ve východním bloku, hlásí? Jde vidět, že celý internacionální a antirasistický nátěr bolševismu byl velmi plytký... A konečně: ví ten člověk, že Putin nedávno otvíral největší mešitu v Evropě? 

0
Vytisknout
11414

Diskuse

Obsah vydání | 2. 10. 2017