Vítězství mainstreamu nad demokracií

17. 5. 2014

čas čtení 1 minuta

K neklamným důkazům konečného vítězství většinových sdělovacích prostředků nad logikou a elementární demokracií patří ticho, které následuje po uveřejnění článku Martina Kunšteka: Klaus a Mečiar na Nobelovu cenu míru, píše čtenář Vojtěch Běhunčík.

Nejenom že pan Kunštek otevřeně adoruje zjevný podvod na občanech bývalého společného státu, kterého se (kromě ostatních svých podlostí) dopustil první jmenovaný, emeritní president a profesor, ale zjevně považuje absenci referenda za zcela oprávněnou a následování hodnou.

V přesvědčení o tom, že šlo o nezákonný a účelový podvod, který s sebou dodnes nese důsledky v podobě otupění a rezignace občanů (včetně nízké volební účasti) na snahy cokoliv změnit volbami v uspořádání státu, ostatně nejsem sám - podobně uvažuje i Josef Vít ZDE.

V této souvislosti patří nemalý dík Britským Listům za to, že jako jediné připomínají první výročí úmrtí Milana Valacha, nejvýraznějšího představitele občanského sdružení Hnutí za Přímou Demokracii a nekompromisního zastánce myšlenky přímého referenda ZDE.

0
Vytisknout
7380

Diskuse

Obsah vydání | 16. 5. 2014