Fyzické násilí je zbraní primitivů

22. 9. 2011 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Miroslav Kalousek včera zfackoval mladíka za to, že ten mu nadával do zlodějů a vyhrožoval mu, že bude viset. Fyzické násilí je však prostředkem primitivů a záleží pouze v tom, že jeden je silnější než druhý. Takový zákon džungle. Kdyby byl onen mladík silnější než Kalousek, Kalousek by mu nikdy nafackovat nemohl. Bohuslav Sobotka má pravdu, když vyzývá Kalouska k rezignaci.

Na neštěstí pro Miroslava Kalouska ten mladík pouze řekl něco, co si myslí mnoho lidí, včetně ctihodných kmetů.

Možná to Kalouska právě proto tak rozhořčilo, neboť něco podobného mohl slyšet už na jaře od stávkujících odborářů, a teď si prostě vylil vztek na slabším člověku. Stojí to Kalouskovi za to táhnout tuhle zemi do bídy a sociálního konfliktu ve službách Václava Klause jako pravého premiéra a garanta dnešní vlády?

ODS asi nic jiného nezbývá kvůli jejímu košatému dědictví kmotrů, které musí na všech úrovních uživit "staráním" se o toky veřejných peněz, ale TOP09 je strana malá a mladá, která mohla aspirovat na hegemonii na pravici a na zničení ODS.

To by ovšem Kalousek a Schwarzenberg museli mít odvahu položit Klausovu vládu a otevřít cestu k moci pro levici. Tím, že drží Klausovu vládu nad vodou, likvidují tuto zemi i své vlastní stranické preference. ODS se jim odvděčí tím, že ovládne pravici a Kalouska s jeho projektem prostě pošle na smetiště dějin. Podle posledního průzkumu CVVM má ODS náskok nad TOP09 7%.

Kalousek před Sněmovnou zfackoval "drzého spratka" ZDE

Přízeň voličů TOP 09 opadá, komunisté výrazně posilují ZDE

Sobotka vyzval Kalouska kvůli fackám na ulici k rezignaci ZDE

0
Vytisknout
7543

Diskuse

Obsah vydání | 22. 9. 2011