Konvička patří do cirkusu

22. 8. 2016 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Zdá se, že po včerejším pražském vystoupení jarmareční společnosti pana Konvičky zbývají už jen dvě možnosti. Jednou z nich je přetavení fraškovitého divadla v realitu krve:

Konvička postřílí nebo ještě lépe podřeže několik lidí, nejlépe rodin s malými dětmi, aby konečně a jasně demonstroval Čechům nebezpečí islámu, přičemž se ho pokusí zlikvidovat neohrožení, čerstvě, podle rady prezidenta republiky, vyzbrojení občané, kteří přitom omylem postřílejí další lidi a nejspíše i sebe.

Do vězení za to všechno půjde nějaký náhodně vybraný muslim, který vlastně ani nemusí být muslimem, úplně postačí, když si to o něm bude myslet veřejnost.

Druhou možností je seriózně nabídnout veselé společnosti pana Konvičky několik kotců v nějakém cirkusu, kde by mohli tito výtečníci nahradit ušlechtilá zvířata, jichž je na taková představení škoda. Manéž je však třeba obehnat bezpečnostním plotem, neboť není možné spoléhat na to, že konvičkovci budou po celou dobu představení schopni rozlišovat mezi svou rolí a realitou.

Nicméně je možné takto panu Konvičkovi zřejmě zprostředkovat početnější publikum a využít jeho talent užitečněji, než je využíván dosud, a zároveň výrazně snížit možnost, že na nás skutečně začne střílet.

0
Vytisknout
8038

Diskuse

Obsah vydání | 26. 8. 2016