"Zemanovci v parlamentu jsou pojistkou proti koalici ČSSD a TOP09"

21. 10. 2013

čas čtení 1 minuta

Tiskové vyjádření politické rady SPOZ k aktuální situaci.

Ani ve vypjaté atmosféře těsně před volbami nevidíme důvod pro to, aby na sebe útočily programově blízké strany. Strana Práv Občanů ZEMANOVCI od začátku kampaně zcela jasně deklarovala, že je připravena podpořit jednobarevnou vládu ČSSD. Zemanovci jsou také jedinou alternativou pro vznik silné levicové vlády. Je to v současné situaci jediná možnost, jak zabránit návratu pravice a stylu, jaký nám předvedl projekt ODS, VV a TOP09 pod vedením Miroslava Kalouska.

Nevidíme důvod, aby ČSSD varovala před nebezpečím nových stran, do kterých zařazuje i SPOZ. SPOZ je programově čitelnou stranou, která své programové priority prosazuje dlouhodobě. S SPOZ mají voliči jistotu, že po volbách nevznikne*koalice ČSSD a TOP09, která se dle současného vývoje ukazuje být reálnou hrozbou.

Občané mají hlasem pro SPOZ a vstupem Zemanovců do sněmovny možnost zabránit návratu způsobu vládnutí, který této republice přinesl mnoho zlého. Mají možnost zabránit návratu Miroslava Kalouska. Věříme, že svůj hlas pečlivě zváží a nepodlehnou vypjaté atmosféře posledních hodin před volbami.

Vladimír Kruliš

místopředseda strany

0
Vytisknout
5311

Diskuse

Obsah vydání | 21. 10. 2013