Zpráva o Zemanově "viróze" se nezadržitelně šíří do světa

14. 5. 2013

čas čtení 1 minuta

V úterý v podvečer vydal dlouhý článek o Zemanově "viróze" i britský, široce čtený bulvární deník Daily Mail. A protože je to bulvár, něco jako IDnes, už si nebere servítky. A na fóru listu si ze Zemana, kterého neznají, jediné, co o něm vědí je to, co vidí na fotografiích a citovaných videích, dělají legraci už i Angličani: "Takovou virózu jsem měl v pátek."

Jak jsme už poznamenali, Zemanovo vystoupení při odmykání korunovačních klenotů bylo přímo učebnicovým příkladem absolutní mediální chyby Kanceláře prezidenta republiky, která se bude zřejmě velmi obtížně odčiňovat, protože videozáznamy a fotografie Zemanovy "virózy" u korunovačních klenotů se nyní nezadržitelně šíří světovými médii. Které jinak na České republice nezaujme nic.

Takže Američané si možná pletou Česko s Čečenskem, ale ode dneška budou vědět, že čečenský prezident má sklon trpět virózami.

Titulek Daily Mailu zní: "Opilý" český prezident se při ceremonii sotva dokázal udržet na nohou, ale tvrdí, že ho jen přepadla viróza.

Daily Mail, 'Drunk' Czech president can hardly stand on ceremonial occasion but insists he is just suffering from a virus ZDE

0
Vytisknout
7128

Diskuse

Obsah vydání | 15. 5. 2013