Jak jsem si Miloše Zemana nevycucal z prstu

30. 1. 2013 / Karel Dolejší

čas čtení 2 minuty

"Knížata měla právo první noci a zdegenerovala, protože své nevolnice nemusela znásilňovat, zatímco my zemani jsme si věci museli těžce vybojovat nejen v sexuální oblasti, a proto jsme nezdegenerovali..."

ZDE

"Nepřítelem je anticivilizace táhnoucí se od severní Afriky až po Indonésii. Žijí v ní na dvě miliardy lidí a financovaná je dílem z prodeje ropy, dílem z prodeje drog..."

ZDE

"Dostávám se k myšlence preventivního úderu, která je dnes aktuální vůči íránským odpalovacím rampám. Slova jsou krásná věc, ale někdy jsou daleko důležitější skutky."

ZDE

Miloš Zeman opět vyrukoval s oblíbeným tématem Benešových dekretů. Tentokrát ale narazil. Moravec ho usvědčil ze lži, když Zeman tvrdil že Schwarzenbergovi vyjádřil v Süddeutsche Zeitung podporu bavorský europoslanec a zástupce sudetských Němců Berndt Posselt. Ten přitom žádný takový výrok neposkytl. Zeman se bránil, že čerpal z Britských listů, ty vzápětí vydaly dementi, že nic takového nepsaly.

ZDE

"Tento (komunistický) systém nevznikl 25. února 1948. Tento systém má svoje genetické kořeny minimálně v porušování demokracie po roce 1945, ať už jde o transfer německého obyvatelstva přesně v duchu stalinských migračních přesunů..."

ZDE

"Mluvíte jako Sudeťák..."

ZDE

"Vypálit, počůrat, posolit..." (o odpůrcích Temelína)

ZDE

"Romská populace bohužel většinou žije ze sociálních dávek a tuzemský anticikanismus je způsoben hlavně jejich zneužíváním."

ZDE

"Přední čeští psychologové tvrdí, že třicet procent české populace jsou pitomci... Když si přečtete některé internetové diskuse a vidíte ty zakomplexované idioty, kteří neumí česky, neznají fakta a jsou o to agresivnější, tak se mi nemůžete divit. A těch zbývajících dvacet procent jsou zastánci jiného životního názoru."

ZDE

Další problematické výroky budoucího prezidenta si už laskavý čtenář jistě bez problémů dohledá sám.

0
Vytisknout
10128

Diskuse

Obsah vydání | 31. 1. 2013