Donald Trump chová "hluboké obavy" , že není legitimním prezidentem, tvrdí autor biografie

20. 1. 2017

čas čtení 1 minuta


Donald Trump má "hluboké obavy", že není legitimním prezidentem, což vyvolává jeho "shazující a delegitimizující chování" vůči zpravodajské komunitě a dalším kritikům, tvrdí autor jeho biografie.


Michael D'Antonio, autor knihy "Never Enough: Donald Trump a honba za úspěchem" z roku 2015 charakterizuje nastupujícího prezidenta jako "osobu, která nikdy nevěděla, zda někdo chce být s ní kvůli její osobnosti, nebo chce být s ní kvůli jejím penězům".

Trumpův životopisec sdělil reportérovi webu Politico, že Hillary Clintonová získala téměř o tři miliony hlasů více, což je podle něj faktor, který přispívá k celkovému výsledku, a dodal: "Vždycky svým způsobem švindluje - podle mého názoru nevyhrává po zásluze."

Další autorka zabývající se Trumpem, Gwenda Blair, připomíná k Trumpovu nekonvenčnímu, konfrontačnímu stylu: "Hledá díry, rozšiřuje je jak jen se dá, prochází jimi. Donald to dělal po celou svou kariéru."

"Jeho otec to dělal po celou svou kariéru... nyní vidíme, jak se prošvindloval do Bílého domu."

Třetí autor, Timothy O'Brien, autor knihy "Trumpnation: Umění být Donaldem", tvrdí: "Nedokázal najít jasné rozlišení mezi svými emočními potřebami a vlastními nejistotami a prostě být zdravým, strategicky oddaným lídrem, který chce prosadit dobrá politická rozhodnutí."

Zdroj v angličtině: ZDE

0
Vytisknout
7614

Diskuse

Obsah vydání | 24. 1. 2017