RASISTICKÝ VÝLEV V ČASOPISE TÝDEN:

Rusko jako "vřed rozrůstající se do Evropy"

3. 3. 2014

čas čtení 1 minuta

Úroveň českých médií je za poslední čtvrtstoletí zoufalá, avšak cenu za nejprimitivnější a rasistický článek si odnáší jakýsi mladík jménem Jan Brodníček za svůj výlev v časopise Týden, doslova hodný Árijského boje. No, nahraďte si v jeho článku slovo "Rusové" slovem "židé". Oni nemají v časopise Týden základní civilizační principy? Ani šéfredaktora? Publikují jakýkoliv vulgární a rasistický blábol? To se zase jednou česká média vycajchnovala... :(

Podá někdo na Jana Brodníčka trestní oznámení za šíření rasové nenávisti vůči národu či etnické skupině? A totéž na šéfredaktora Týdne? Bylo by to v rámci zcivilizování zdivočelých primitivů vhodné... (JČ)

"Rusové momentálně celému světu předvádějí jednu ze dvou věcí, které umějí. Kromě pití vodky je to obsazování cizích států. Co dělat, když nemůžeme zajistit vlastnímu obyvatelstvu svobodu a slušnou životní úroveň? Obsadíme jiné a snížíme je na úroveň naši. Teze, které se Rusko drží už po staletí. Všem slušným Rusům se omlouvám, ale Rusko je jako vřed rozrůstající se do Evropy. Je neuvěřitelné, že se tam narodili lidé jako Dostojevskij, Šostakovič nebo Tarkovskij."

Zdroj: ZDE

PS. Mimochodem, fotografie, doprovázející tento strašlivý výplod na stránkách Týdne, je buď podvrh, anebo není z Ukrajiny ani z Ruska. Každý v Rusku a v Ukrajině totiž ví, že v Rusku nevládne komunismus.

0
Vytisknout
10977

Diskuse

Obsah vydání | 4. 3. 2014