Toto JE genocida

26. 2. 2013

čas čtení 1 minuta

Odpor proti výkladu genocidy paní Mičkalové.

Genocida nevypadá jinak, holka zlatá!

Naprosto souhlasím se vším, co řekla paní Říhová v předchozích článcích, píše Vladislav Cion.

Je mi skoro šedesát let, ale zároveň můžu tvrdit, že jakási Mičkalová,

poplatná dnešní totalitě, dokáže bezmyšlenkovitě popírat genocidu na občanech dnešní starší kategorie, zvané "na odpis". Ne!

Genocida dnešních dnů existuje. Vládní pravicová strategie systematicky a taky fyzicky likviduje nás, invalidy a lidi ne svou vinou neschopné finančně podporovat režim.

Jako invalidní důchodce (bez nohy) jsem musel denně rozvažovat mezi lístkem na MHD směrem k lékařům, anebo čínskou polívkou určenou k mému přežití. A z koho čeho? Ze svého důchodu.

Bez nohy a o berlích jsem MUSEL poklusávat v MHD podle řidiče, který podle nálady určil, kdo sedne, nebo lehne, kde mě sedící mladí osočovali, že zavazím, u doktora v čekárně jsem si nemohl ani sednout, protože MLADÍ LIDÉ s rýmou logicky MUSELI místa k sezení zabírat.

V dobách, kdy jsem musel opustit byt, ve kterém jsem bydlel 30 let, kde jsem vychoval dvě děti a který jsem musel opustit z důvodu ekonomických díky "Krkovičkovi" Bakalovi a odsvinit se do minigarsonky 4x3 m, kde přežívám, jako dr. Rath v kobce politických procesů dnešní totality.

Jak radí kalouskovský režim: Chcípni, mrcho stará!!

Takže holka, vím o čem mluvím. Genocida je dnes běžným úkazem, jakože syndrom "volímkarla". Nenávist a odpor vůči nám MRZÁKŮM.

Oni ti hitlerovci alespoň měli úroveň. Řekli ti prostě: Jsi mrzák, půjdeš do plynu. A MY mrzáci bysme alespoň věděli, do čeho jdeme.

A neříkej, že pan Kykyrýk to tak nemyslel.

Toto je genocida!!"

Cion Vladislav 1954

0
Vytisknout
11182

Diskuse

Obsah vydání | 27. 2. 2013