Veřejnost pociťuje manipulaci médií

16. 6. 2011

čas čtení 1 minuta

Namátkou z redakční pošty:

ČT, Nova, Prima, radia celostátní i lokální manipulují až vzácně podivně jednotně v tomto duchu: odboráři stávkují a my všichni se s tím musíme vyrovnat a vyzráli jsme na ně tím že jezdíme na kolech a vzali jsme si volno. Přičemž hlasatelé a pisatelé jsou vždy zásadně ztotožněni s množinou my všichni. Odboráři zřejmě do množiny my všichni občané ČR nepatří, píše Jiří Tuza.

Bohužel manipulace není jen v idnes ale i na čt24 celý den a namátkou z netu třeba hned na zprávach google je: ZDE, píše Angelos Papadopulos.

Děkuji vám, jako jediným, za vyvážené informace. Ostatními médii jsme tak manipulováni, že to opravdu nemá obdoby. To, co se tady děje, opravdu nemá v jiné zemi obdoby. A snad poznámka, se stávkou souhlasím, byla jsem tam, a proč se jí nezúčastnilo víc lidí je i proto, že se tam bohužel nemohli jak dostat. S mnohými jsem mluvila a litovali, ale souhlasili. Já jsem dnes celkem nachodila cca 30 km, ale jiní by to, vzhledem k zdravotnímu stavu, nezvládli. Víc se rozepisovat nebudu, mnohé jste napsali už sami... Ještě jednou díky!!! píše D. Jungová.

Díky za odvahu opřít se do IDnes...Uctivé díky!! píše Iva Suchanová..

0
Vytisknout
7636

Diskuse

Obsah vydání | 17. 6. 2011