Invaze vetřelců

17. 10. 2013 / Wenzel Lischka

čas čtení 4 minuty

Vetřelci nejsou žádní dobráci, to ví každý. Také jste si ve svém okolí všimli, že se kolem vás děje něco velmi podezřelého? Dávejte pozor! Nesmíte to nechat na sobě znát. Chovejte se nenápadně jako ostatní. Jinak vám hrozí vážné nebezpečí. Vetřelci z jiných světů se totiž s nikým nemazlí.

Pohybujte se těžce. Kulhejte. Tvařte se zachmuřeně. Pěstujte blbou náladu. Pokud přijde příkaz z médií, nepříčetně plesejte. Sledujte reklamy, abyste mohli žít. Jásejte nad novými výrobky a službami, které nahrazují vaše životní funkce a orgány. Předstírejte optimismus, víru, naději a pozitivní myšlení! Posmívejte se odlišným.

Odhazujte na chodník nedopalky, obaly a jiný nepořádek. Plivejte na zámkovou dlažbu hleny a žvýkačky. Kde to lze, zahazujte použité stříkačky. Pokud vás vyvede pes domácí na procházku, nechte jej kálet a močit kdekoliv na chodníku či v parku. Slušný občan tam nemá co dělat. Má sedět v autě nebo u monitoru televize nebo počítače. Pokud se vyskytuje někde na ulici, musí mít v ruce mobil nebo tablet, na uších sluchátka, na kůži viditelné tištěné spoje a napíchané čipy. Jeho tvář musí být natřena ochranným a maskovacím krémem.

Stroj, který o sobě ví, že je strojem, je značně poruchový. Ideálně slouží ten automat, který o sobě neví, že je automatem. Vědomí blokuje automatické funkce. Otrokům, strojům a mutantům programujeme přesvědčení, že jsou svobodní, že mají nárok na život, svobodu, demokracii, výrobky, služby a blahobyt, ačkoliv nikdy nic takového nemají. První generace agresivních vetřelců, kteří o sobě nevědí, že je vetřelci, jsou ideálními nájezdníky pro invazi do cizích světů.

Také jste si všimli, že ulice měst se stala parkovišti nepřehledných řad automobilů? Parkuje se po obou stranách ulice, které jsou jednosměrné. Pokud se chcete dostat autem za roh, musíte objet půl města. Dopravní zácpy se hromadí. Města jsou pro automobily. Lidi se podařilo vypudit z přírody, venkova i měst. Planeta patří nám.

Napadnout automobilový průmysl je nepřípustné tabu. Je na něm přece závislá naše ekonomika, ekonomický růst a také všichni občané. Nikomu nepřijde divné, že auta se nedají jíst. Dopravních značek a omezení stále přibývá, bez pomoci satelitní navigace se nelze nijak pohybovat. Nastřílené čipy v těle nepříjemně pálí. Pohybujeme se na základě příkazů z oběžné dráhy.

Nebýt automobilového průmyslu, pochcípali bychom dávno hladem. Navíc bychom nemohli nikam převážet svá umrtvená, zdegenerovaná a zakrnělá těla. Automobil je naším tělem. Dokonce je to i naše já. Některé automobilové firmy se tím již vůbec netají.

Mimozemští vetřelci nejsou uzpůsobení k životu na planetě Zemi. Ačkoliv se zabydleli v lidských tělech, která zmutovali, mají značné problémy s jejich používáním. Na Zemi je pro ně příliš velké gravitační přetížení. Musí se celý život pohybovat ve skafandrech a pomocí vozidel. Svým životním funkcím musí přizpůsobovat místní atmosféru. Čistý vzduch je pro ně nedýchatelný, čistá voda nepitná a přírodní strava nejedlá. Pro tělesnou práci nejsou vhodní. K tomu stačí místní duševně retardovaní mutanti.

Pokud se vetřelci svlečou ze skafandrů, nepříčetně řádí a počínají si oplzle jako devianti. Zmrzačená lidská těla uzavřená ve skafandrech atrofují. Ochranná obuv znetvořuje jejich prsty na nohou. Neustálé sezení způsobuje degenerativní změny kyčelních kloubů a páteře. Vnitřní orgány ovšem trpí také. Není však žádný problém vyměnit části údů či orgány za nové, buď umělé, nebo vyndané řezníky z jiných mrtvol.

Vetřelci mají velmi špatné smysly. Na vše musí používat přístroje. Dokonce i na myšlení. Stravu požívají jen tepelně připravenou a porcovanou. Musí ji doplňovat, nastavovat a dochucovat chemickými jedy. Po duševní kastraci a napuštění organizmu konzervačními látkami, přestávají být plodní. Budeme je množit strojově. Vůbec jim nepřijde divné, že nebudou mít od narození amputované nohy, jednu ruku (levou) a část mozku.

0
Vytisknout
12125

Diskuse

Obsah vydání | 18. 10. 2013