Rektor Hampl tvrdí, že aktivisté nevyužívají infrastruktury Karlovy univerzity. Není to pravda.

24. 1. 2013

čas čtení 1 minuta

Rektor Karlovy univerzity Hampl sdělil Britským listům, že organizátoři peticí a prohlášení za jednoho z kandidátů prezidentských voleb nevyužívají infrastruktury univerzity. Z níže uvedeného adresáře prohlášení "Lékaři pro Karla" vyplývá, že to zřejmě není pravda.

(V rámci ochrany osobních údajů jsme zkrátili jména držitelů emailů a zachovali pouze domény. Z mailů je jasné, že se k šíření prohlášení využívá technická infrastruktura nejen Karlovy univerzity, ale i jiných českých univerzit.)

Od: Jiří Wald
Datum: 24. ledna 2013 12:23
Předmět: FW: Lékaři pro Karla

Komu: J.Dl@czp.cuni.cz, l.h@fjfi.cvut.cz, s@etf.cuni.cz, ml@lf3.cuni.cz, m bl@ksa.zcu.cz, 1@mail.muni.cz, c@lf1.cuni.cz, j@lf1.cuni.cz, f@etf.cuni.cz, fif@ff.cuni.cz, o@pedf.cuni.cz, p@lf1.cuni.cz, p@lf1.cuni.cz, ha@etf.cuni.cz, t@lf1.cuni.cz, h@cts.cuni.cz, , p@lf2.cuni.cz, hl@fjfi.cvut.cz, h@lf1.cuni.cz, jh@med.muni.cz, h@etf.cuni.cz, k@tunw.upol.cz, k@cmtfnw.upol.cz, (...)

Vážení,

celá řada osobností z oblasti zdravotnictví se rozhodla v druhém kole prezidentské volby podpořit Karla Schwarzenberga. Jejich slova si Vám dovolujeme poslat s žádostí o další šíření. Protože volby jsou již tento pátek a sobotu, budeme vděční za vytištění a zanechání dokumentu na veřejném místě, kde si je budou moci přečíst i ostatní. Nepochybuji o tom, že čekárny jsou, bohužel, díky chřipkám plné.

Děkujeme.

S pozdravem

JW

0
Vytisknout
6715

Diskuse

Obsah vydání | 25. 1. 2013