Tolerantní a slušná společnost podle Komárka, jak se projevuje na fóru jeho vlastního listu

20. 8. 2011

čas čtení 2 minuty

Dvě věcné připomínky:

1. Výtržnosti v Anglii NEMĚLY rasový a etnický charakter a NEZPŮSOBILI je přistěhovalci. Výtržníci byli ze všech etnických skupin společnosti. Odkud se v ČR šíří tyto rasistické nesmysly?

2. Dva angličtí mladíci (pro rasisty: mimochodem běloši!) byli sice v první instanci odsouzeni za zveřejnění výzvy k násilí na facebooku k čtyřem letům vězení, avšak je téměř jisté, že odvolací soud ty přehnané rozsudky zruší.

Jak je možné, že správa diskusí na serveru IDnes toleruje tyto neuvěřitelné, rasistické, netolerantní nehoráznosti? Pěstuje si server IDnes rasismus?

Jako správce a majitel serveru je IDnes právně stoprocentně odpovědná za tyto výroky... (JČ)

To nemá policie nic lepšího na práci? Bordel v Anglii dělají imigranti...
Nikdo nechce priznat, ze se jedna o absolutni anarchii, ktera je vysledk prilisne liberalnosti ve vychove mladeze. Mladi bobanci si mysi ze si muzou delat co chteji a nikdo na ne nemuze. Anglie tez ukazala, ze to tak neni. Dva "mladici", kteri podnecovali k utokum a rabovani na Facebook a Twitter dostali bezpodminecne a okamzite !!! ctryri !!! roky vezeni.
To je jen začátek. Když "mladíci jsou beztrestní", musí za nás bojovat nezletilá mládež. Až zasáhnou slušní lidé, bude to celonárodní. Jen se čeká, až začnou neviditelní. Jednou se to vyřešit musí. My už nechceme, aby se naše daně tekoucí do fondů EU proměňovaly v zateplování budov, které budou za krátký čas zase vybydlené a následně zbourané a "mladíci" se stanou sousedy v paneláku. A každých 5 000 neviditelných dluží 1 000 000 000 Kč na nájemném a službách.
To je v podstatě pěkně vyvážené a multikulturní, že chlapeček, co se ve volném čase baví více méně na bází náckovské a fašounské tématiky, se inspiruje v řádění převážně arabských a afrických přistěhovalců
vypatlanciii..

Bohužel rodiče an tyhle spratky nemají.. :(

Jedině je poslat do dolu nebo kamenolomu a tam se můžou vyřádit..

Doufám, že máš na mysli cikány, "mladíky". Ti ale makat nikdy nebudou.
Bože můj...páni rodiče, řezejte...

Zdroj: ZDE

0
Vytisknout
7541

Diskuse

Obsah vydání | 23. 8. 2011