PŘÍPAD SCHWARZENBERG:

Je tohle standardní chování konzervativního politika na Západě?

28. 11. 2013

čas čtení 2 minuty

Během prezidentských voleb jste jako jedni z mála upozorňovali na vylhaný mediální obraz Karla Schwarzenberga. Nyní, zda se, tuhle roli převzal bulvár a jmenovitě projekt mladého Novotného - extra.cz. píše Rostislav Voráč.

Již od úterý se tam řeší, kdo byla ta mladá "dáma", která doprovodila "knížete" na předávání Zlatých Slavíků, a s kterou pak jel k sobě domů.

Podněty k úvaze:

1) KS je praktikující, aktivní katolík, který se pravděpodobně dopouští smilstva (nebo se o to neúspěšně pokouší)

2) KS je konzervativní politik a předseda konzervativní strany, který se pravděpodobně spustil s o 51 let mladší holkou, navíc coby ženatý muž a ještě ke všemu ji vodí zcela bez rozpaků do společnosti.

Je tohle standardní chování konzervativního politika na Západě?

3) KS nebo jeho spolupracovníci nejsou schopni mu zajistit ani "doprovod" na úrovni. Popřípadě ji alespoň připravit na tu akci tak, aby aspoň ten večer nevypadala jako laciná flundra (byť jí je). Její "reprezentativnost" byla velmi pochybná.

4) KS si vybral jako doprovod ženu, která se živila (živí) escortem, protože kariéra uklízečky po nedokončení učňáku ji asi vnitřně neuspokojovala. V dědině, odkud pochází, byla známá jako osoba promiskuitní a bulváru nedalo žádnou práci sehnat její nahé a značně nevkusné fotky, kterak se oddává (zajisté vrcholně konzervativnímu) lesbickému sexu se svými kamarádkami.

5) Tato slečna je navíc značně nediskrétní, a tak hrozí, že se v budoucnu může KS dočkat toho, že do bulváru budou vyneseny detaily z jeho soukromí, které by nikdy být vyneseny neměly...

6) Fanklub KS je především z řad VS vzdělaných, inteligentních vrstev. Umělci a VŠ studenti jej přímo hltají. Jak se na takovou volbu "partnerky" dívá ten zástup VŠ studentek, kterým je tento aristokrat takovým vzorem a udělaly by pro něj, co by mu na očích uviděly? A místo nich si vybral tu nejlacinější flundru bez špetky vkusu a intelektu z totálního Zapadákova.. tedy z řad lidí, kterými pohrdají nejvíce.

Je to vskutku zajímavá situace. A to mlčení je ohlušující.

0
Vytisknout
18131

Diskuse

Obsah vydání | 29. 11. 2013