Jak český stát plánovitě ničí nevinné občany

1. 2. 2014

čas čtení 2 minuty

Děkuji za pomoc všech lidí, já i děti jsme neskutečně vděční. Podařilo se nám sehnat pronájem, tak alespoň ta střecha nad hlavou. Čtyřicáté narozeniny jsem oslavila vysvědčením od dětí, i přes všechno, co se děje, všechny mají vyznamenání, ale budoucnost vidím bledě, píše Jana Džbánková.

Tak jsem po dlouhé době nahlédla do insolvenčního rejstříku a jak jinak, náš dům, za který jsme zaplatili 3 miliony, správce prodává za 1 milion korun firmě s podobným názvem, jako je věřitel, tudíž půjdeme do exekuce pro 430 tisíc, a protože nemáme příjem, jen pár krámů, tak s bonusem od exekutorů to máme na doživotí...

Takže poučení: kdybychom nešli do osobního bankrotu a naivně se nedomnívali, že se oddlužíme domem, který nás stál 3 miliony, mohli jsme bydlet, dům si v klidu prodávat a jediné, co by nám hrozilo, by byla exekuce těch krámů, co plní dům. Dalším problémem byla důvěra vůči firmě, která nám bankrot vypracovala a na jejíž návrh jsme se vzdali domu. Jejich odhadkyně, aniž by náš dům viděla, ho odhadla hluboko pod cenou ...

Na otázku, co to má znamenat, pouze reagovali, že je to v pořádku, že to tak má být. Díky tomu jsme tam, kde jsme.

Takhle to dopadá, když se člověk snaží zaplatit dluhy... Kdybych byla rýpavější, vypravím se na začátek všeho. Kdyby muž nepřišel o práci a kdyby účet od Čezu nebyl 60 tisíc (což dodnes nechápu)...a kdyby kvůli 3 dětem jsem nebyla tak vystresovaná, že jsem slepě důvěřovala uklidňujícímu tónu hlasu firmy eura finance... Jakákoliv obrana byla marná, křičení do BL, natáčení TV Nova, dopis soudu, jen je to vybudilo k protiakci a můžeme být rádi, že nám zbude dluh "jen" 430 tisíc.... Mám čisté svědomí.

Vzdali jsme se všeho, abychom napravili chyby a díky zákonům téhle země a přístupu soudců a správců z nás udělají bezdomovce a z dětí sirotky. Takže nic nemám a rozhodně jim nic nedám. A pro všechny co si naivně myslí, že bankrot je řešení, tak ne.. ne v téhle zkorumpované zemi. Prosím, všichni co si myslí, že bankrot je řešení, buďte opatrní.

0
Vytisknout
20086

Diskuse

Obsah vydání | 4. 2. 2014