Swiftův Skromný návrh

30. 6. 2011 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Jestli mohu, udělal bych na Britských listech malou verzi Swiftova Skromného návrhu, která podle mne dobře souvisí s mým posledním upozorněním na ohlupování a tupost brněnské žurnalistické školy:

Vážení a úžasní lajkeři! Zbožňuji vás! Kdybyste chtěli genocidu žurnalitstů, rád vlezu do sprchy s cyklonem B (v rámci svého velmi rozvinutého vzdělání vím, že jde o osvěžovač vzduchu, a slovu "genocida" nepovažuji za podstatné rozumět). Ale pojďme dále! Vím, že víte všechno a všechno dokážete posoudit. Mé dítě umírá na nádor mozku, prosím, poraďte mi, jak je mám vyléčit:

A) dvě lžíce medu denně

B) pětkrát Zdrávas (nebo dvakrát Hare Krišna)

C) vymočit se do kouta pokoje směrem k západu

D) rozvařeného pavouka a dvě mouchy k tomu (nejsem si jistý, zda pavouk má mít 9 nebo 19 nohou) přiložit na bulvy ve stejné vteřině a u toho hrát Dvořákovu Humoresku E) zabít onkologa v nejbližší ordinaci (sranda!... no, kdo ví? - vy to rozhodnete, lajkeři!!)

Na vašem hlasování záleží život mého dítěte!!!!! (Zkouším proniknout s anketou do Blesku, ať mám objektivnější znalost a mohu OPRAVDU zachránit své dítě). DĚKUJIII, děckaaaaaaaaaaa! :-) ;-) ;-) ;-) p-) :o) o:) ;-) Jste faaajn, ať to dopadne jakkoliiiii!!! Žeru vás!!!!!

0
Vytisknout
7786

Diskuse

Obsah vydání | 30. 6. 2011